Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mysio, przygotowań trochę jest, wiesz kreacja dla małej, lokal, menu ...
A tak serio, to nie da się tego ogarnąć w tydzień. Ja osobiście nie jestem nadmiernie praktykująca, ale sakramenty mają dla mnie duże znaczenie. Jak oglądałam zdjęcia Elci z chrzcin na zamkniętym to mało się nie poryczałam, tak już mam.

Na szczęście cena nie jest jakaś maga, tzn jest wysoka, ale spodziewałam się wyższej.

Teraz dodatkowo mam zaparcia i chyba hemoroidy
Mam nadzieje ze szybko sie zagoja,po pierwszym porodzie tez mialam
,a po drugim juz nie

Masakra aż mnie w oczy zakuło i to wcale nie te emotki-jak można o swoim 2 miesięcznym dziecku napisać kretyn? Bo pomachał sobie rączkami nieświadomy tego,ze moze się podrapać-pewnie miał fajną zabawe,on poznaje świat,odkrywa,że ma rączki które do niego należą,że można pomachać,possać,pobawić się nimi. Życzę Ci dużo cierpliwości bo zadrapanie się to nic w porównaniu do tego co małe dzieciaczki zrobić potrafią. A z każdym dniem mogą Cię czekac nie takie niespodzianki.krew mnie zaleje, co ten kretyn sobie zrobilTak sobie drapnal buzie, ze ma krwawa szrame przez pol twarzy
Ma obciete paznokietki i czesto mu nakladamy na raczki skarpetki jako niedrapki ale po ostatniej zmainie pieluchy nie. Wyszlam na chwile zrobic herbate a tu takie cos
Postaram sie Was doczytac ale najpierw mu to zdezynfekuje
Kilka dni sie bedzie goic
Nie rozumiem go
![]()
poprostu rzucilam sie na wszystko niedozwolone i jadlam jak opetana- jak dla mnie jedyna skuteczna dieta jest nie jedzenie kolacji- chociaz najtrudniejsze- bo ja tez naleze do tych co to wieczorem lubia sobie dobrze zjesc i wypic A to mój mały całymi dniami się prężył i męczył no i w nocy teraz przynajmniej dnie są spokojniejsze ja nie mogłam się patrzeć jak się męczy bo tak go kocham mocnoElipav gratulacje!!!!
Kasiu, nie podaję małej żadnych probiotyków, bo ona w zasadzie pręży się tylko rano przed zrobieniem kupy, więc nie chcę jej faszerować nawet probiotykiem. Kiedys podałam jej lacidobaby i nie było po nim za dobrze, prężyła się jeszxze bardziej, chyba za bardzo pobudziły się jelitka.
Ja już po dentyście, niestety ząb do usunięcia i nie dam rady zrobić ubytku przed chrzcinami,a do chrzcin nie wytrzymam z nim. Muszę wyrwać w tym tygodniu, więc będę szczerbata bo to "4"Na szczęście cena nie jest jakaś maga, tzn jest wysoka, ale spodziewałam się wyższej.
Mama wzięła małą na spacer, ale oczywiście nie wzięła ze sobą telefonu, więc siedziałam jak na szpilkach w tej poczekalni, a mama pierwszy raz z małą sama, więc chyba sama była bliska zawału. Po wizycie szukałam ich i na szczęście szybko znalazłam, mala oczy jak pięć złotych a mama prawie biegnie z wózkiem, bo mała nie spi. Oczywiście opatulona kocem po szyję, więc nie tylko teściowe są upierdliwe pod tym względem. Moja na szczęście jest ok.
Miałam iść na spacerek, ale przed chwilą przeszła burza, więc poczekam aż się wypogodzi i R. wróci na obiad.
Mała leży na macie i gada do światełek, męczy ją czkawka więc popłakuje. Śmiać mi się chce z tego jak odmienia sobie i giii i gaaa i geeee![]()
Jak czytałam twój post o mamie to aż się uśmiałam bo jak bym czytała o mojej mamie:-)
,ale nigdy nie odwazylam sie dolaczyc
, napisze troche o sobie mam 2 coreczki jedna ma 2 latka z kwietnia 2010 a druga ma 2 miesiace jest z maja 2012...