• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
a ja miałam nieciekawą przygodę na spacerze:/
padał sobie deszcz, ale to nic - musiałam tylko iść szybciej żeby nie zmoknąć za bardzo - Hanutka była "pod folią", więc grzecznie spała. wpadłyśmy na zakupy i w drodze powrotnej zaczął mnie nagle, strasznie boleć żołądek, tak biegunkowo i... musiałam wskoczyć w krzak żeby nie narobić w spodnie:zawstydzona/y: całe szczęście akurat szłyśmy przez las i skoro padało to nikogo nie było. pierwszy raz mi się to zdarzyło! i dobrze, że miałam chusteczki... masakra po prostu...

pogoda dość dziwna.. świeci słońce, w sekundę ulewa i po paru minutach znowu słońce..
jesteśmy z Hanią same - Misiek w pracy, a Barti w kinie z teściową, nawet planują, że u niej będzie nocował - ha! już to widzę! gorzej jak jej się uda...

Ok,dzis doszla pierwsza paczka.Zdazylam wejsc w nasza uliczke(poszlam na spacer z maluchami,po meza),bo juz mi kurier uciekal.Uff...ulga wielka,bo juz bez pieluch i chusteczek zostalam.Wiec dzieciaczki moga teraz byc spokojne ;-)
A teraz znikam,bo Leo ma faze marudzenia :dry:
Bea juz wiem,ze powinnas byc mna :-)

Diety ciąg dalszy, póki co trzymam się dzielnie, na obiad tylko sałatka z piersią z kurczaka ;) Pyza zjada kocyk :eek: a smoka wypluwa... może kocyk jest jakiś smakowy :confused::-D ciągnęłam M na spacer, ale właśnie się zachmurzyło, więc siedzimy, bo nie odważe się wyjść... później nad zalew może skoczymy, ale Pyzę ciepłym kocykiem przykryję, bo tu naprawdę wieje, szczególnie nad wodą.

Ja nie jestem w stanie zliczyć ile razy mój Mały się podrapał, zadrapał i w ogóle, ale jakoś nie przyszło mi do głowy nazwać go kretynem :confused:

Słowa ranią na całe życie - spot radiowy - YouTube - proponuję przesłuchać... i się zastanowić.

Ja tez juz doszlam do wagi przedporodowej czyli -12kg. Niestety przed porodem dorobilam sie +10kg a to wszystko przez efekt jojo po.... diecie dukana!!!:wściekła/y: poprostu rzucilam sie na wszystko niedozwolone i jadlam jak opetana- jak dla mnie jedyna skuteczna dieta jest nie jedzenie kolacji- chociaz najtrudniejsze- bo ja tez naleze do tych co to wieczorem lubia sobie dobrze zjesc i wypic ;), no i sport, ograniczenie slodyczy i weglowodanow.

Azula- przepraszam jesli bede niedyskretna, widzialam u ciebie suwaczek odliczajacy odejscie syna:-( i juz pare razy o nim pisalas- moge sie zapytac co sie stalo? Jesli nie chcesz mowic to nie pisz, jesli jestem za ciekawska- przepraszam!
Wczoraj byla rocznica smierci mojej mamy- to juz 16lat- paradoksalnie potrzebuje jej bardziej dzisiaj jak gdy bylam nastolatka- niczego na swiecie bardziej nie pragne jak tylko zeby zobaczyla mojego synka, zeby przyszla, zeby doradzila, zebysmy poszly razem na spacer, zeby mi czasem pomogla przy malym:-(
Lezka w oku mi sie zakreciła...:-( Pięknie to napisałaś!
Mam podobnie, mimo ze mam mame to tak jak by jej nie bylo...:-(
co do dukana to sie zgodze, bo w ej dziecie chodzi o to aby stopniowo nauczyc sie zdrowo odżywiać :tak: Też jak "rzuciłam" sie na jedzenie miałam efekt jojo :-) ale planuje zrobic podejscie nr 2 tylko bez tej kwestii końcowej:tak:

Fiore zamawiasz przez internet pieluchy i chusteczki ?? opłaca się to ?? Może i ja bym tak zamówiła bo mój malutki siusia i kupka non stop idzie mi 80 pampersów tyg ....:)nie żebym liczyła tylko tyle jest w paczce
Witam Bea 28

Bea28 witaj i sie rozgosc :-)
widze ze z Fiore masz duzo wspolnego bo i wiek i imie, a ze mna Oleńke :) :) :) hihihihi
Zaneta przepraszam... ale sie usmialam z tych krzaczkow :-) wiem cos na ten temat bo mnie taki przypadek spotkal juz chyba ze 2 lub 3 razy i wtedy mi do smiechu nie bylo. Najgorsze jest to ze nie idzie tego powstrzymac i ten bol brzucha przy tm jest najgorszy. Dobrze ze mialas krzaczki po drodze i ludzi nie bylo:-D
anik. filmik daje do myslenia...dzieki :-)

naoglądałam się wiadomości w tv i teraz panikuję, cały czas patrzę w okno, czy nie widać trąby powietrznej... a widok za oknem nie zachwyca..
100_2175.jpg100_2177.jpg

reklama
anik. ten spot jest ZBYT mocny... aż nie wiem co o tym myśleć, źle mi :baffled: a nie mam nic w temacie na sumieniu, ani nie byłam słownie linczowana - co dopiero takie osoby muszą czuć :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry