Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale sie usmialam- slowo honoru az sie poplakalam jak sobie to wyobrazilam- dzieki za poprawe humoruwpadłyśmy na zakupy i w drodze powrotnej zaczął mnie nagle, strasznie boleć żołądek, tak biegunkowo i... musiałam wskoczyć w krzak żeby nie narobić w spodniecałe szczęście akurat szłyśmy przez las i skoro padało to nikogo nie było. pierwszy raz mi się to zdarzyło! i dobrze, że miałam chusteczki... masakra po prostu

, zjechalam wtedy z jakies 5 kg, moja przyjaciolka ma jakas diete z jaj i szpinaku, ale niewiem na czym ona dokladnie polega, schudla przy niej z 8 kg w 2tyg.

my mieszkamy w uk i wyrabiamy angielski paszport dla malego, Maz pracuje tu ponad 5 lat wiec juz malemu sie nalezy, wlasnie czekamy na przyjscieMam pytanie do dziewczyn ktore mieszkaja za granica PL, jaki paszport wyrabiacie dla swoich dzieciaczkow?
myslalam ze skoro jestesmy oby dwoje rodzicami to im to bez roznicy na kogo wypisany a kto udokumentowany...