• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
wpadłyśmy na zakupy i w drodze powrotnej zaczął mnie nagle, strasznie boleć żołądek, tak biegunkowo i... musiałam wskoczyć w krzak żeby nie narobić w spodnie:zawstydzona/y: całe szczęście akurat szłyśmy przez las i skoro padało to nikogo nie było. pierwszy raz mi się to zdarzyło! i dobrze, że miałam chusteczki... masakra po prostu
ale sie usmialam- slowo honoru az sie poplakalam jak sobie to wyobrazilam- dzieki za poprawe humoru:-D:-D:-D:-D:-D

suzi to trzymam kciuki mzeby teraz udalo sie bez jojo.... nie powiem bo dieta funkcjonuje- schudlam na nie kiedys tak jak nigdy wczesniej nie wazylam

Ostatnia edycja:
Ale jestem padnieta:-(, chyba przez ta pogode no i dzieciaki dzis caly dzien marudza, ile moze padac...
Fiore wydaje mi sie czy to ty zaczelas odpieluchowac swoja mala?? jak ci idzie? u nas Amelia siada na nocnik jak jej sie chce, ale zdarza jej sie narobic w lozko, ostatnio nasikala na nasze w sypialni, kupe wola odkad skonczyla rok, ale z sikaniem to u nas wlasnie najgorzej. tak chcialabym zeby juz nie nosila tych wstretnych pampkow.Olka tez dzis niewie co za soba zrobic lata po calym lozku:blink:

A na czym polega ta cala dieta Dukana? ja bylam raz na diecie kapuscianej, przez 2 tyg jadlam sam kapusniak:szok:, zjechalam wtedy z jakies 5 kg, moja przyjaciolka ma jakas diete z jaj i szpinaku, ale niewiem na czym ona dokladnie polega, schudla przy niej z 8 kg w 2tyg.

Mam pytanie do dziewczyn ktore mieszkaja za granica PL, jaki paszport wyrabiacie dla swoich dzieciaczkow?

ja jak bylam na dukanie to korzystalam z tej strony z przepisami i do tego forum, wiele przepisow bardzo dobrych wiec nawet sie nie odczuwalo ze jest sie na diecie.
http://www.dieta-dukan.pl/przykladowe-przepisy-fazy-pierwszej/
Suzi u mnie podobnie bylo z tym ze ja sie odchudzalam do slubu jakos w zeszlym roku tzn od stycznia 2011 do maja chyba tak zeby przed slubem zakonczyc diete(4 czerwca byl slub) a pozniej kg wrocily bo na koniec lipca zaszlam w ciaze.
Teraz mam zamiar zrobic drugie podejscie ale juz z efektem na dluzej. :-D:-D:-D

Andav mój synek powiesił się tuż przed maturom.Nie wiemy dlaczego.Był bardzo dobrym chłopcem miał wszędzie znajomych był tzw duszą towarzystwa.Był bardzo zdolny miał iść na UJ na robotykę.Ale nie wiem czy gdyby żył miałabym Amelkę?Raczej myślałabym o tym skąd kase mieć na jego studia choć on tak się cieszył,że po maturze przez wakacje sporo zarobi bo miał nagrana prace.Dziś byłam u niego na grobie zapalić znicz.Tak bym chciała z nim porozmawiać zaśpiewać razem piosenkę Formacji nieżywych schabów "Ja nie kocham Ciebie ,a Ty mnie" Bea28 witaj na forum

Ostatnia edycja:
HTML:
Azula, wspolczuje, nie napisze, ze rozumiem i obym nigdy nie musiala tego zrozumiec, ale niestety otarlam sie o podobna smierc i wiem, jak to boli, ile rrodzi pytan i jak wplywa na cala rodzine. Ale wiem tez, ze Amelka rozjasni smutne wspomnienia i mysli.

Kugela na pewno przeczytala, co napisala i z pewnoscia przemysli swoje slowa. Teraz juz zejdzmy z dziewczyny i tematu...

Pierwszy raz od dawna sie tak rozpisalyscie, cale karmienie mi zeszlo na czytanie. Ostatnio to tu 1-2 posty sie pojawialy od cyca do cyca. Zmykam i zerkne za jakies2-2.5 godz

P.S. A paszporty bedziemy wyrabiac dwa, bo mamy podwojne obywatelstwo i sami mamy po dwa paszporty.

reklama
czarnula83 a cala aplikacje wysylaliscie na meza? chodzi mi o podpis osoby ktora zna cie od 2 lat, to byl ktos kto zna meza? bo w sumie my chcemy wyrobic dla Olki, tylko zdalam sobie sprawe ze podpis osoby jest na mnie a ja niestety niemam udokumentowanego ze pracowalam przez ostatnie 6 lat, ale moj R ma no i tu pies pogrzebany bo musze wszystko robic od nowa z tego co slyszalam:wściekła/y: myslalam ze skoro jestesmy oby dwoje rodzicami to im to bez roznicy na kogo wypisany a kto udokumentowany...
Azula bardzo mi przykro:-(, ale widze, ze masz tez wnuczka? czy to twojego sp synka? przepraszam, ze pytam, ale czy wiedzial ze bedzie tata?, nie musisz mi odpowiadac jak niechcesz wiem, ze dopiero do was dolaczylam i nie mam prawa sie tak wypytywac...

No a u nas katastrofa Amelia przegryzla swoj smoczek i niestety zdecydowalismy kiedys z R, ze jak zepsuje to juz koniec ze smoczkami no i stalo sie.. jestem ciekawa jak to bedzie wieczorem kiedy czas sie bedzie klasc spac no i w nocy jak sie przebudzi zeby sobie pocycac przez sen, ohhh cos czuje, ze to bedzie dluuuga noc:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry