• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Witajcie KOOOChaneee!!!!
Na wstępie chciałam podziękowac za wszystkie słowa otuchy!!!!!:*****DZIĘKUUUJĘ:*!!!!!!!!!!!!!!!
OBRONIŁAM SIĘ NA 5!!!!! NA DYPLOMIE 4. PRACA NAPISANA NA 5.
Jestem wolna do 17 wrzesnia-potem wracam do pracy.:)
Znalazłam Nianię dla Oli. Wiec bedzie ok. My tez nie wyjezdzamy. Ola za mala, Moj M. nie ma wolnego. Itd...calusy dla Was!!Ale pogoda dziwna. W kratke....
No kochana wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!:-D Mamy co opijać;-)
Kasiu dokładnie tka jak piszesz!!! jedna chce byc szczuplejsza inna pragnie przytyć ehhhh:tak:

Jejku ale kawe mocną wypiłam, cala sie trzese:eek:

reklama
Elipaw gratki:tak::-).Kasiula ja schudłam na razie 5 kg bo 5 to zaraz po porodzie (ale tego nie liczę bo to waga małej + wody itp) do zrzucenia jeszcze tak około 10 kg.Przy drugim śp synu i karmieniu go piersią po 6-ciu miesiącach ważyłam 45 kg czyli żywy szkielet .Jedz kalorycznie lody ,drożdżówki,makarony kiełbasy słonecznik itp .Amelianka w nocy po raz pierwszy dała czadu mam dość i teraz nie lepij:no:

Hej,

z rańca poszlismy z Leszkiem do pokoju obok wypić sobie kawę - młody i córka L spali sobie w swoich pokojach. Babcia przyszła. Zapytała co my tak siedzimy - gdzie dzieci? Weszła do młodego i litanię zaczeła: ojej, jak ja sobie spię tu sam, mama zostawiła, tata zostawił, a ja sam lsobie spię tylko kocykiem przykryty...

Leszek nie wytrzymał, jest juz po rozmowie. Mam nadzieję, że zadziałało, bo jak nie to to będa smutne wakacje - pakuję siebie i młodego i jade do mojej mamy, Leszek musi zostac, ze względu na córkę...

Elipaw - dlaczego tak szybko do pracy? Wiecie cioteczki, że mozna przedłuzyć macierzyński o 4 tygodnie? Wystarczy napisac pismo do pracodawcy - nie ma prawa odmówić.

kasiula - daje od tygodnia, miał rzadkie kupolce, na granicy biegunki - teraz ma piękne, ksiązkowe;)

Mysio - ja obecnie jestem w Łazie, za Droszkowem. Zaproponowałabym Ci spacer, ale ja tez jestem stara, więc nie wiem czy Ci odpowiada kolejna starucha;)))

Tyle ode mnie, bo jedziemy do miasta, łał:)

Witajcie! Pozwolcie ze na poczatku pogratuluje Elipaw tak pieknie obronionej magisterki.... a wiec GRATULUJE poszlas jak burza :-) ocena super
Ja dolaczam sie do osob ktore pragna schudnac... moja waga mnie przeraza i od sierpnia biore sie ostro za siebie i albo pojde do dietetyka albo wskocze na dukana bo tez kiedys na nim bylam :D i zaczne cwiczyc jakies brzuszki albo cos bo po ciazy faldka wisi ups :-( Mam w planach pozbyc sie min 15kg ale usatysfakcjonowana bym byla 20kg :szok: chcialabym osiagnac wage 55-60kg mam nadzieje ze wytrwam trzymajcie kciuki :-)
co do chrzcin to my tez robimy w domu tylko dla dziadkow rodzenstwa i chrzestnych czyli wyjdzie jakies 12-15osob

Heyo :)

Krzyś zasnął w bujaczku, kocham to urządzenie :D Co jakiś czas, jak się wierci, to ruszę nogą i dalej śpi :D a ja mogę pisać mgr :) Dziś diety ciąg dalszy. Ze względu na pogodę (gradobicie u nas było) M. chciał kebaba. Dzielnie odmówiłam, jestem z siebie dumna :D
Mysio - ja też trzymam mocno &&&&&&&&& za Ciebie, abyś przytyła :D

Flaurka - no nieźle masz z "teściową"... wierzę, że się wkurzasz... to przecież taka zbrodnia zostawić śpiące dziecko samo, wstydź się, a fe!

Mam wysyp trądziku :baffled: ale taki, że czuję się jak nastolatka... Jutro idę na laser znowu, za jednym zamachem brzuch i twarz. I chyba będę musiała kupić znowu Epiduo (kapitalna maść na trądzik). Aczkolwiek... mam podejrzanego, który mi to zrobił, a mianowicie nowy krem, który nie miał napisane "hipoalergiczny", "na wodzie termalnej" i nie kosztował min. 50 zł. :/ Muszę znów wrócić do Vichy i Iwostinu, eh...... a jak tak lubię jak krem pięknie pachnie..... Tyle chociaż, że Vichy ma ładny zapach, o :P

Elipaw - gratulacje!!!!!!!!!:****

Miłego dzionka, spadam pisiać :D

Witajcie! Pozwolcie ze na poczatku pogratuluje Elipaw tak pieknie obronionej magisterki.... a wiec GRATULUJE poszlas jak burza :-) ocena super
Ja dolaczam sie do osob ktore pragna schudnac... moja waga mnie przeraza i od sierpnia biore sie ostro za siebie i albo pojde do dietetyka albo wskocze na dukana bo tez kiedys na nim bylam :D i zaczne cwiczyc jakies brzuszki albo cos bo po ciazy faldka wisi ups :-( Mam w planach pozbyc sie min 15kg ale usatysfakcjonowana bym byla 20kg :szok: chcialabym osiagnac wage 55-60kg mam nadzieje ze wytrwam trzymajcie kciuki :-)
co do chrzcin to my tez robimy w domu tylko dla dziadkow rodzenstwa i chrzestnych czyli wyjdzie jakies 12-15osob
Ja bedzie wiecej chetnych to mozemy sie "powspierać" :) I mam dokładnie tyle samo do zgubienia :dry: Damy radę:tak:
Flaurka no jak mogłaś!!!:-D:-D:-);-) Dziecie grzecznie śpi a Wy kawe pijecie?:eek: Szok :-D

Kurcze zakupiony mam rowerek i jakoś weny brak zeby pojeździć:dry:

Flaurka wybacz babci ponoć na starość ludzie marzną:-);-):-Dto i jak wiadomo każdy sądzi według siebie ,a porzucać dziecięcia nie wypada zwłaszcza w domu teściowej:szok::cool2:.Pocieszę Cię też na starość zdziwaczejesz:baffled:

azula czasem to nie mam czasu zjeść wszystko na szybko nie raz ...ale jak skończe karmić to pewnie przytyję zacznę podjadać pizze :-) A ty chyba mówiłaś żeby suwaczek sobie wstawić więc próbowałam tylko nie wiem co z tym kodem co mam tam skopiować i gdzie :-)na końcu żeby go wstawić w profil...?
Flaurka ja mojemu podaje już ze 2 tyg i własnie ostatnio rzadkie kupale robi i tydz temu mi go nie zaszczepili kazali mierzyć tem i jutro mam jechać na 1 szczepienie ..mimo że kupy dalej są rzadkie...
Mój maluch dziś marudzi dużo chyba przez moją diete zjadłam kiełbaskę z grila wczoraj albo przez pogodę...
Anik masz rację te bujaczki to fajna rzecz mój mały własnie zasypia w nim jak sie wierci ruszę nogą i dalej śpi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
do pracy tak szybko, bo nie chce tyle w domu siedziec...im dłuzej tym gorzej potem..bynajmniej mnie:-D;-) poczatkowo na 5 h...

Ja tez mam jakies 5kg do zrzucenia moze zjednoczymy sie jakos????:))) macie jakies sposoby???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry