natalka1704
Fanka BB :)
Hej laseczki :-)
maluda chrapie wiec mam chwile na pisanie , u nas ok , jstesmy juz tylko i wylacznie na mm , piersi juz mam jak flaki
wystarczylo ze z 4 razy odciagnelam i juz sie nie robi nadamiar nawet po calej dobie
moj maly to jest glodomor jakich malo bo je 150 ml mleka a nie raz dostanie 120 ml ale to nie to samo i widac ze szybciej jest głodny
anik a moze za duzo nasypalas mleka do butelki ?? bo to czesto jest przyczyna ze za duzo proszku w stosunku do wody . a dlaczego uwazasz ze 130 nie moze pic twoj synus ?? moj ma robiony 150 wody + 5 miarek i wychodzi 160 ale nigdy nie pomyslaam zeby odlewac do 150 ;-) to zawsze wyjdzie wiecej ;-) masz zreszta napisane na pudelku ile miarek do ilu ml wody ;-)a jesli juz sie boisz ze to moze przez to go bolal brzuszek to lepiej mniej proszku dac na te 120 ml wody ;-) u mnie na Bebiko jest napisane 120 ml -4 miarki nieubite i nie czubate zeby byly ( na 30 ml przypada 1 miarka ) ;-) mam nadz ze juz go nie bedzie bolal brzuszek i to tylko tak jednorazowo
a co do lezenia na brzuszku to moj tez nie lubi 5 min i marudzenie , raz lepiej podnosi glowe a raz to lezy i ssie sobie w tym czasie piastke czym daje mi do zrozumienie ze koniec cwiczen i mam mu dac spokój :-) aha i jak lezy sobie na tym brzuszku to woli odpychac sie nogami nic podnosic glowe:-)
u nas piekna pogoda ale my dopiero wychodzimy poznym popoludniem na spacer bo teraz troszke za goraco dla nas ;-)
buzka :*****
anik u mnie tez czasami wydaje sie ze jest o wiele wiecej mleka ale moje akurat sie mocno pieni i to daje złudne wrazenie a jak robie te 150 to do 160 sie woda podnosi .
maluda chrapie wiec mam chwile na pisanie , u nas ok , jstesmy juz tylko i wylacznie na mm , piersi juz mam jak flaki
wystarczylo ze z 4 razy odciagnelam i juz sie nie robi nadamiar nawet po calej dobie
moj maly to jest glodomor jakich malo bo je 150 ml mleka a nie raz dostanie 120 ml ale to nie to samo i widac ze szybciej jest głodny
anik a moze za duzo nasypalas mleka do butelki ?? bo to czesto jest przyczyna ze za duzo proszku w stosunku do wody . a dlaczego uwazasz ze 130 nie moze pic twoj synus ?? moj ma robiony 150 wody + 5 miarek i wychodzi 160 ale nigdy nie pomyslaam zeby odlewac do 150 ;-) to zawsze wyjdzie wiecej ;-) masz zreszta napisane na pudelku ile miarek do ilu ml wody ;-)a jesli juz sie boisz ze to moze przez to go bolal brzuszek to lepiej mniej proszku dac na te 120 ml wody ;-) u mnie na Bebiko jest napisane 120 ml -4 miarki nieubite i nie czubate zeby byly ( na 30 ml przypada 1 miarka ) ;-) mam nadz ze juz go nie bedzie bolal brzuszek i to tylko tak jednorazowo
a co do lezenia na brzuszku to moj tez nie lubi 5 min i marudzenie , raz lepiej podnosi glowe a raz to lezy i ssie sobie w tym czasie piastke czym daje mi do zrozumienie ze koniec cwiczen i mam mu dac spokój :-) aha i jak lezy sobie na tym brzuszku to woli odpychac sie nogami nic podnosic glowe:-)u nas piekna pogoda ale my dopiero wychodzimy poznym popoludniem na spacer bo teraz troszke za goraco dla nas ;-)
buzka :*****
anik u mnie tez czasami wydaje sie ze jest o wiele wiecej mleka ale moje akurat sie mocno pieni i to daje złudne wrazenie a jak robie te 150 to do 160 sie woda podnosi .
Ostatnia edycja:

u mnie na Bebilonie jest napisane, że teraz ma zjadać 120 ml i 4 płaskie miarki, ale po wsypaniu proszku objętościowo robi się mleka więcej... Na noc daję mu 130 ml, pięknie się najada. Katasza - chyba masz rację, jakby miał dość nie dojadłby, bo potrafi odepchnąć butlę, kiedy już nie chce jeść.

)na brzuszku nie, rozmawiac nie, cycek nie- no szalu idzie dostac
A tak wogole - dostalas dzis wiadomosc na priva, bo nie zapisala mi sie w wyslanych?