reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

Paulinka - dzięki ;-) jutro idziemy do pediatry, niech coś nam zaradzi :tak: boję się, żeby to nie przeniosło się dalej, tym bardziej, że trwa to od dłuższego czasu, a lekarka kompletnie nic nie słyszała - bo słychać tylko wtedy, kiedy ta chrypka jest, jak nie charczy to jest czyściutko... :eek::eek:

Suzi - wieści wspaniałe!!! Cieszę się, że z Alim już wszystko dobrze, buziaki dla niego :tak:

Wypluwanie śliny jest na takim poziomie u mojego Krzysia, że zakładam mu śliniak i nosi go cały dzień, bo nie jestem w stanie nadążyć z przebieraniem... :baffled::baffled:

reklama
Dzieki dziewczyny :tak: tez bardoz sie ciesze:tak:
Wczesniej tez wystawiał języczek ale teraz robi to inaczej:tak: no nie wiem jak to opisac:eek: z tym slinieniem tez wyglada to inaczej niz miesiac temu :-D

dobra zaraz lecimy sie pluskać:)

Witam nie mam za duzo czasu na bb 18 chrzciny wiec ciagle cos zalatwiamy:tak:W sobote przylatuje moja siostra z Irlandii i bedzie u mnie spala wiec czasu na bb malo:baffled:
U nas problemow nie ma z zasypianiem,maly wieczorem zasypia w lozeczku przy karuzeli:tak:w nocy przy cycku,a w dzien roznie ale zasypia sam:tak:
Co do wlosow to mi wypadaja ale nie za duzo:tak:
My chyba juz damy sobie spokoj z dziecmi:-DJa moze jeszcze bym chciala ale mamy za male mieszkanie i niestety nie bedzie nas stac na wieksze,marzymy o domu ale to tylko jak na razie mazenia:tak:
Smieje sie ze teraz dam szanse moim siostra, jedna ma tylko syna,a druga nie ma dzieci(stara sie teraz o dzidziusia):tak:trzecia siostra pod koniec czerwca urodzila wiec jej dam spokoj:-D
Milej nocki zycze

hahaha, widze ze u Was wesolo :-D Flaurka zaliczyla Odyseje, Ula Kataszy juz jedna stopka weszla w buntowniczy okres dojrzewania i solidaryzuje sie z nieletnimi a Leo zwymiotowal na psa :-D:-D:-D Jestescie boskie i Wasze dzieci tez :-D:-D:-D

Witajcie, dawno mnie tu nie było. Dużo o Was myślę ale jakoś wciąż brakuje czasy, calymi dniami jestem na pelnych obrotach, krążę między Stasiem i Kaziem, czuję sie jak maszyna do taśmowego zmieniania pieluch, karmienia i tulenia:) ale nie narzekam, jestem przeszczęśliwa. Chłopcy zdrowo rosną i są cudni. Stas od połowy września idzie do żłobka, więc całymi dniami będę tylko z Kaziem, moze wtedy sie nim naciesze:) Kazek cały czas jest na piersi i jestem z tego bardzo dumna:) a ja? no cóż...matka polka:) zaczynam marzyć o trzecim, ale po mojej cieżkiem cesarce muszę jeszcze długo czekac... no cóż...zaczekamy.pozdrawiam:)

No wlasnie doczytalam was po nocy i tez mi sie w oczy rzucilo, ze Zaneta dawno nic nie pisala...

A mi wysiada lewa reka :( Juz bylo podobnie po porodzie, gdy po znieczuleniu, a potem oszczedzajac rane po cesarce, dzwigalam sama siebie reke na lozku szpitalnym. Potem bylo ok, a teraz znowu. Boli mnie cala reka i jest taka bez sily, a najgorzej nadgarstek i dlon, ta czesc kolo kciuka, bo na nie zawisa synek, gdygo podnosze. Chwilami az mi palce dretwieja :( nie mam jak dac rece odpoczac i boje sie, ze bedzie gorzej. Raczej To tylko miesnie, ale boli jak nie wiem i to uczucie bezwladu jest tragiczne. Poki co dzis idzie w obroty voltaren, mam nadzieje, ze pomoze.

witajcie.
Ja dopiero usiadlam, dopiero się w kuchni obbrobiłam a sprzatnie już sobie dzisiaj daruję. mam dzis poślizg, bo pozwoliłam sobie n ,5 godizny relaksu w postaci kina. Seans był dla mam z niemowlakami wiec i tym samym Zuzanka zaliczyła swoj pierwszy wypad do kina. Nie licząc 3 emerytek byłysmy same, wiec spokojnie mogłysmy sobie po kinie polazic. :sorry:Zuze strasznie interesowąły te wszystkie światełka, wiec łaziłysmy przez godzinę co nie bylo proste, bo staralam się by nie była jednak skierowana twarza do ekranu, a potem poszła spac, a ja sobie pooglądałam.
Jutro za to wybieram się ze starszakami na basen. Z Zuzanka babcia zostanie przed basenem i będą sobie spacerowac. Bardzo bym chciala i ją zabrac ale jakos nikogo nie mogę namówić by z nami poszedł.

Laura obudziła się o 5 z okropnym płaczem! szybko do niej wstałam a ta zalana łzami krzyczy przeraźliwie :szok::-( nie wiedziałam co jej jest.. mówiłam do niej ..tuliłam ja i dopiero po 10minutach ja uspokoiłam.. nie wiem czy cos sie jej śniło? czy moze ,sie zakrztusiła? ale raczej nie bo jadła duzo wcześniej i na dodatek mleko mocno zagęszczone... miała któraś z was tak z dzieckiem?

reklama
witam sie o poranku! noc minela nam nawet niezle, 2 karmienia w nocy i Maly obudzil sie jak zwykle o 6, troche powojowal a teraz dosypia. ja jem sniadanko i ide sie troche naszykowac bo dzis do przychodni jedziemy na szczepienia.

pieszczoszka, moj budzie sie z placzem przewaznie tylko jak jest glodny, ale nie z jakims okropnym. rano jak slysze ze sie wybudzil to przewaznie sie usmiecha jak mnie zobaczy. mozliwe ze Laura sie czegos wystraszyla, moze jej sie cos przysnilo zlego

koncze sniadanko i zamykam sie szykowac.
milego dnia Majoweczki i do pozniej! :*

Do góry