justynamika84
Fanka BB :)
Kasiula moja Julcia ma skazę i je Bebilon Pepti ale on jest na receptę więc musi ci lekarz wypisać :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za to pierwsze zdjecie usg malzonek dostal 5tego wrzesnia i potwierdzenie ciazy- wiec ogolnie rzecz biorac nowina o dziecku przycmila rocznice slubu
Moj malz sie cieszyl a jakze
oooo jak sobie wspomne jak od tamtego dnia o mnie dbal, jak z jajkiem:-) brakuje mi tego czasem- jednak fajnie bylo byc w ciazy- przynajmniej te poczatki
Chyba nie uda mi sie nadrobic wszystkiego z tych dni (na razie "ogarnelam" dwa watki - karmienie i moderatornie), wiec jesli ktos cos do mnie mial to poprosze o priva, bo inaczej duze ryzyko ze przegapie
Maz mial tydzien urlopu i wyskoczlismy na kilka dni. Niby tylko 235km od domu ale jednak okazalo sie bez internetu, wiec mnie na BB nie bylo. Urlop najbardziej podobal sie... Oliverkowi. Dziewczyny: polecam urlopy z maluchami!!!!
Teraz mam tylko obawy, czy nas pediatra nie zlinczuje za... opalenizne. Niby temperatury "przyzwoite" (ok. 24st.) i caly czas w cieniu ale jednak po 8 godzin na dworzu i choc mama zdecydowanie z ciemniejsza skora (ja sie przed sloncem nie chowalam) to jednak widac, ze Oli nabral kolorkow. No ale przeciez sie nie poparzyl tylko teraz jest taki lekko sniady ;-) Widac kontrast w faldkach