Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
35st na autostradzie, korek (zazadalam objazdu i slusznie, bo jak karmic w korku na patelni?), klima na maksa, polewalam malego woda, okladalam mokrym kostiumem kapielowym (gora, nie majtkami!), w kolko przerwy (karmilam w samochodzie w lesie, na lawce w parku w przejezdzanym miasteczku, na srodku drogi (nad jeziorem, odwagi dodala mnie babka, ktora tez wywalila cyca 3metry od nas
, moj zazdrosny maz zrobil nam "zaslone" z wozka a psiuta czuwala, zeby obcy z ablisko nie podchodzili
), na parkingu na atostradzie (wrzask byl taki, ze myslalam, ze nie doczekamy tych 6 minut do parkingu). Oliver wierzgal w foteliku (niewygodnie mu bylo), plakal a ja razem z nim
No i w kolko klotnie z m, zeby jechal ostroznie
Ale sam pobyt byl super :-)
obślinianie na całego

wlos mi sie na glowie zjerzyl!! a czemu w nocy nie wyjechaliscie? ludzie jak my damy rade- no jak????
tak go babka na fizjoterapi wymaglowala ;-) a jeszcze przed nim wizyta u ortopedy na wykryciu blokady szyjnej- pozostalosci po trudach porodu- czy w Pl jest mowa ze dziecko moze miec blokady w kregoslupie, kregach szyjnych po porodzie? czy to tylko w de?