reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

Kugela - takie kombinezony do mumifikowania dziecka to ja tez mam, ale na jesień to chyba za mocne jest, zastanawiam się co własnie jesienia z nogami sie robi...

reklama
Flaurka - urrroczo musi w nim wyglądać :-D Ale tak szczerze, to mój malec ma jeansowy śpiworek z jakimś myszkiem podlewajacym kwiatki, więc teoretycznie unisex/chłopięcy, ale i tak wygląda w nim jak w sukni :-D Więc kolor chyba nie ma znaczenia, śpiworki są babskie i tyle ;-)

Jestem padnieta... zaraz mykam spac. Maly tak wierzgal po jedzeniu ze w koncu zwrocil za jakies pol godz. po :-( niewiele na szczescie ale spiworek do prania bo smierdzi rzygiem :-( tak mu sie jeszczenie zdarzylo (w sensie wersja zapachowa). Obstawiam ewentualny bunt po polozeniu go na boku... mam nadzieje ze sie to juz nie powtorzy :-( czy tylko ja szukam powodow do zmartwien...? :-(

Suzi trzymam kciuki za malucha &&&&&&&&&&&&

Dostałam również sms od Suzi ,że są w szpitalu.
Niestety zbyt późno go zobaczyłam .
Napisałam do niej ,ale nie odpisuje.
Trzeba czekać.:sorry:

Ja się wykończę chyba jednak. Najpierw usypianie po kąpieli- 40 minut leżenia razem na łóżku przy cycu. Potem dała się odłożyć do łóżeczka i spała do 1:45. Pobudka na karmienie i karmienie trwało do 5 z małymi przerwami na krótką drzemkę. Wreszcie skapitulowałam- pomimo marudzenia odłożyłam Małą do łóżeczka, włączyłam jej karuzelkę i sobie przysypia. Ja oczywiście nie wyspana, z bólem pleców od niewygodnej pozycji i z pustką w głowie przed egzaminem. Już sama nie wiem co z tym moim dzieciem zrobić- wiem, że się najada szybciej (jak ją odstawię to chwilę marudzi ale potem radośnie się bawimy) a mimo to mogłaby być podłączona do cyca 24h na dobę. No nie ogarniam tego. No chyba, że faktycznie się nie najada ale w to raczej wątpię.

Suzi- kciuki za Aliego

Co sie dzieje z Alim?

Witajcie,
wczorajsze popoludnie i dzisiejsza noc byly przykre(S byl przy nim,ja podsypialam).Leo ma znowu goraczke,placze,kicha,prycha,zatrzymuje powietrze z powodu zapchanego nosa.Wczoraj bite 4h bylo marudzenie z 10min spaniem,budzeniem sie i marudzeniem od nowa.Raczki nie,wozek nie,lozeczko nie...nic :-( Noc co 3h pobudka.Czyli jutrzejsze szczepienie znowu odpada,ale to mnie mniej obchodzi niz zdrowie maluszka.Chyba,ze podkichiwanie ma tez jakies "polaczenie" z jakims skokiem?Sama juz nic nie rozumiem :confused2:
Moje podbrzusze ma sie "lepiej",schodzi na jakis tam plan.Przezylam noc,mniej spuchniete,mniej bolesne.
Uciekam,nie wiem czy uda mi sie pojawic.
SUZI &&&

Witam
Ja juz od 6 na nogach , zaraz wychodze z potworkami odprowadzic małego do przedszkola , narazie mała ok ale zawsze tak rano nabiera chyba siły na marudzenie , przynajmniej daje w nocy oddychnąć :-D
i właśnie zaczeła duzo ulewać , prawie po każdym jedzeniu odbije i za jakies 20 minut ulewa mlekiem tak dosc duzo , strasznie sie wierci nogi lataja , rece lataja , dupa do góry może to jest przyczyna , zmniejszyłam juz dawke mleka bo myslalam ,że za duzo ale dalej to samo ...chyba kupie ten preparat do zageszczania
suzi&

Witajcie u nas na razie ok, ale nie będę chwalić:-) My jutro mamy szczepienie i już się boję tego płaczu. Jutro jeszcze przychodzi do nas mój chrzestny ( masakra) ostatni raz widzieliśmy się na ślubie 3 lata temu, no ale trzeba poprosić go na chrzciny młodej i odpękać wizytę bleeee:wściekła/y:
Suzi mocne kciuki za Alego&&&&&&&
Fiore kciuki za Leo&&&&
Katasza &&&&&&& za egzamin i za koniec skoku:-)
Patina, Anik i inne skokujące również mocne kciukasy za pomyślny dzień:-)
Wy się dziewczyny cieszcie że u Was to już bliżej niż dalej do końca skoku a u nas dopiero przed nami to wszystko. Chociaż Julcia dziś ma 14 tygodni a że była tydzień przenoszona to według tej teorii ma 15 tygodni i na razie nie jest źle:-)
No nic przepraszam że wszystkim z osobna nie odpiszę ale weny jakoś brak:-(
Miłego i spokojnego dnia wszystkim życzę:-)

reklama
Witajcie!
Mala nie dala pospac,co chwile budzila sie w nocy,marudzila troche to chyba tak po tym szczepieniu ale w koncu zasnela o 4-7.Mocna kawa troche postawila mnie na nogi:tak:Jak zasnie to bede pakowala torbe na wyjazd.Spokojnego dnia zycze:-)

Suzi &&&&&

fiore to dobrze,ze juz lepiej za Leo &&&&&

Katasza za egzamin &&&

Ostatnia edycja:
Do góry