reklama

Maj 2012

ja to bym chciała wymienic łóżeczko na wieksze bo te co mamy to bardzo małe jest i wozek mozna by było nowy tez sprawic, ten co mamy to wazy 18 kg i jest bardzo duzy
jesli to bedzie chlopiec to ubranka mamy, jesli dziewczynka to wszystko się kupi :)
foteliki, bujaczki, karuzele i fotel do jedzenia mamy

reklama
ja takze zaopatrzę sie w chustę, poniewaz wiosną i latem to fajna sprawa:) tylko ze te ceny sa jak dla mnie chore, ale moze znajede jakas w logicznej cenie.
Asik, sama nie wiem czy zdecydowac sie na testy o ktorych piszesz, niby to dziecku nie zaszkodzi ale nie wiem czy jest mi to potrzebne...zawsze myslałam ze robi sie je po 35 roku zycia, a ja mam 26.

ja takze kupie ta chuste bez wzgledu na cene, ale uwazam ze sa bardzo drogie i nie rozumiem dlaczego...mozna w nich nosic noworodka od pierwszego dnia:) choc to zalezy od jej rodzaju ale ja planuje kupic walsnie taka od urodzenia.
Za to ja mam ochote na piwo:) codziennie pije jedno;) bezalkoholowe oczywiscie:) ze Stasiem piwo moglo dla mnie nie istec, wtedy pilam tez tylko sok grefrutowy a teraz tylko slodka multiwitamine:) ach te zachcianki....

Natalii, witamy i gratulujemy:) Fajnie za dołączają do nas Nowe Majoweczki, milo tu u nas:) czesc z nas bedzie mamami po raz kolejny wiec chetnie odpowiemy w miare mozliwosci na Twoje pytania:) pamietaj w ciazy nie ma glupich pytan:) mozesz pytac o wszystko, najwazniejszy jest teraz nasz spokoj:)

Czesc dziewczyny? Ktos tu pisal o bezsennosci? U mnie 2 w nocy i wlasnie nadgonilam 5 ostatnich stron. Troche mnie denerwuje, ze jak ja sie produkuje, to wy spicie... Zagladalam wczesniej na forum australiskie, ale jakos zadomowic sie nie moglam.

Dobrego dnia i gratuluje swietnych nowin! A tymczasem sprobuje zasnac.

zuzinka karolcia gratulacje super nowiny
karolcia fajnie było oglądać te słodkie wymachy rączkami i nóżkami ;-)
a ja wróciłam ze spaceru a moimi urwisami i jestem wypruta ale oni za to teraz spokojni hehe
natalii witaj i pytaj:tak:
ja badania krwi genetyczne będę robić i tak i tak

reklama
Czesc dziewczyny? Ktos tu pisal o bezsennosci? U mnie 2 w nocy i wlasnie nadgonilam 5 ostatnich stron. Troche mnie denerwuje, ze jak ja sie produkuje, to wy spicie... Zagladalam wczesniej na forum australiskie, ale jakos zadomowic sie nie moglam.

Dobrego dnia i gratuluje swietnych nowin! A tymczasem sprobuje zasnac.

hehe śmiesznie z tym czasem , my za niedługo spać a ty wstajesz....a spać nie umiesz bo myślisz o BB :))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry