• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
hehehe ja w pewnym momencie miałam taką ochotę na piwo i mój mi przytargał ze sklepu leszka 0 i nawet jednej małej butelki nie wypiłam, bo dostałam takiej zgagi że mi się w ogóle wszystkiego odechciało ;-)

Hej dziewczyny :)

Pozdrawiam z Łodzi. Brzydko dzisiaj jest strasznie.

Z doświadczenia powiem wam ze w ciazy powinno sie unikac surowizny , alkoholu i grzybów. a reszta może być. Wędzone tez o ile nie bedziecie obgryzać kostek :-)

WItam Drogie Panie:)
Ojjj dziś miałam koszmarną noc...prawie wcale nie spałam:-( stresy jakies mnie dopadają:zawstydzona/y:
Chciała bym zasnąć i obudzić sie w 15tc :-D
U mnie leje :szok:

ja w pierwszej ciazy nie mialam prawie wcale dolegliwosci ..
a teraz mdli mnie, brzuch pobolewa( moze inaczej nie daje zapomniec o swoim istnieniu:-)), spodnie mnie uwieraja na drzuchu...

reklama
jakie mdlosci :)
ja nie mam zadnych dolegliwosci ciazowych
az sie czasami zastanawiam czy napewno w tej ciazy jestem :) hehehe
Ja tak miałam przy pierwszej ciąży a teraz to zupełnie przeciwnie - mdłości, zawroty głowy, bóle brzucha, piersi, podwyższona temp, przerywany sen... :( kiedyś nie wierzyłam że to prawda z tymi objawami i mi się dostało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry