reklama

Maj 2012

reklama
kugela - trzymaj się jakoś :tak: a zabawka w łapki nie działa? ja mojego uśpiłam, 3 raz zbiera się na burzę i on jest klapnięty przez taką pogodę...

Mąż wrócił :P i od wejścia nie pytany powiedział: "Jak ładnie..." :D Kochany zauważył :P nooo... czyli tylko ja miałam obiekcje...?:eek:

moj Stasiek przespal juz dzisiaj w sumie ponad 3,5 godziny i znowu spi :szok: a ja zamiast zrobic cos pozytecznego albo tez sie polozyc to siedze i gapie sie w tv albo kompa i zajadam sie slodyczami :zawstydzona/y:

She zdrówka a i jak tam spanie w łóżeczku ja właśnie uśpiłam pierwszy raz moje dziecko w łóżeczku położyłam go dałam smoczka w japkę i włączyłam kołysnkę aaaa kotki dwa i wyszłam do kuchni zaglądąjc co chwila by włożyć smoczka i włączyć od nowa kołysankę i normalnie szok śpi już 30 min :-)

kasiula, my jeszcze wciaz nie doszlismy do perfekcji :) tzn jest czesto tak ze jak poloze Malego to zasypia, ale zdarza sie tez tak, ze placze jak go odloze, wiec biore na rece zeby se uspokoil a czesto jak sie uspokoi to juz spi wiec jak odkladam to ma oczy zamnkiete :) i czesto tez jest tak ze jak troche marudzi w lozeczku ale nie placze, to wlaczam suszarke i zasypia w sekundzie :)

dzwonilam dzisiaj do mojej szefowej zeby umowic sie na rozmowe w sprawie wychowawczego i tak strasznie smutno mi sie zrobilo jak sobie pomyslalam ze juz w przyszlym tygodniu musialabym zostawic Stasia... i jeszcze dzisiaj jest taki kochany grzeczny moj aniolek... planuje do maja byc na wychowawczym a prawda jest taka ze na chwile obecna, to nawet w maju nie chcialabym go zostawic...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry