reklama

Maj 2012

Witajcie .
Poczytałam ,ale już odpisywać każdej nie będę ,bo sił brak...:-(
U mnie też zakręcony dzień .Wyciągnęłam dziś termomix i na nowo się w nim zakochałam.:-D:-D
Zrobiłam małej deserki jabłkowe z winogronami -mmmmm
przepyszne wyszły :tak::-):-):-)
Klaudia mi skubana podjada zawsze ,ale dziś to myślałam ,że słoiczek to na przewylot przeskrobie łyżeczką :-D:-D:-D

Teraz mieliśmy nocne karmienie ,gdzie moje dziecię miało iść spać ,ale nie poszło :no:;-)
Bawi się w łóżeczku pod panelem i karuzelką ,więc może jakoś zaśnie ;-):rofl2::rofl2:
Uciekam kolację zjeść i może uda się wkrótce położyć .
Dobranoc

reklama
Kasiula, ja na szczęście jak na razie mam jedno dziecko i niech tak zostanie przez najbliższy czas :-D Chyba mnie pomyliłaś z którąś z dziewczyn :-D Chociaż w sumie to masz racje, bo mój R. dzisiaj powiedział, że jest jak mały chłopiec :-D

Anete tak przepraszam pomyliłam Cię z zaneta:) nie wiem czemu ale Was mylę..:-D

Ostatnia edycja:
Kasiula - jeśli o burdel chodzi to z pewnością mnie miałaś na myśli;p choć dziś podejrzanie mało naczyń na meblach i w salonie..

nie doczytuję, bo nie mam szans. wczorajszy dzień leniuchowaliśmy. impreza wyjątkowo.. śmieszna:) nabijaliśmy się aż dostałam czkawki (takiej, że mnie szarpało i wydobywał mi się z gardła dźwięk duszenia:D Misiek mówi, że jak osioł) i później chichraliśmy się z mojej czkawki (trwała 1,5h!!).
teraz dzieciury zajmują się sobą - scooby i mata, a ja mam sek na bb.

Pieszczoszka &&&

odezwę się później, jak się połapię co w bb piszczy:)

czesc dziewczyny! my nadal poprzeziebiani :( Stasiowi bylo juz wczoraj duzo lepiej ale chyba znow zarazil sie ode mnie bo dzis od rana wodniste smarki z noska :( ja niby troche lepiej ale nadal nie do zycia.
milego dzionka Wam zycze!!! ja zmykam teraz cos zjesc i moze uda mi sie polozyc zanim maly wstanie

Witam sie i ja ;-)
Pieszczoszka
dobrze ze Laura nie ma tego refluksu ;-) niedlugo zapewne jej minie te ulewania...i mam nadz ze mojemu tez ;-)

She dużoooo zdrówka dla małego i Ciebie &&&

U nas nocka standardowa z 1 pobudka na mleko , dzisiaj pomimo pobudki o 6 i gotowosci do zabawy udalo mi sie go jeszcze uśpic dziecia do 8.30 wiec tragedii nie było ;-) nawet wyspana jestem;-) a młodzież teraz pochrapuje spowrotem ,zapewne nie na długo ale zawsze cos ;-)u na spogoda nawet nawet wiec dzisiaj jakis sapcerek zaliczymy ;-)

Milego dnia i &&&& za wszystkie potrzebujace ;-)

hejka!
Gabrys tez budzi sie w nocy kilka razy, wstaje daje smoka i tak spi do okolo 3-4 i wtedy do lozka go biore bo sie przebudza, pospi do 5 i pije mleko, pobawi sie do 6-7 i idzie na mala drzemke

Gabrys kataru nie ma ale od czasu do czasu kaszle takim mokrym kaszlem juz od miesiaca i mu nie przechodzi, za tydzien szczepienie ktore powienien miec w 12 tyg, ale chyba znowu przeloze je, co byscie zrobily na moim miejscu - szczepily czy nie jak ma kaszel od czasu do czasu?

reklama
Witam,
u mnie nocka jak zwykle spokojna, mały wstał o 6:30 do jedzenia, potem pospał dwie godzinki i o 10: 30 znowu spać:)
Dzisiaj zostawiłam Myszatka na łózku i poszłam po pamperka, wracam, a mój synuś zmienił pozycję na IMG_1925.jpg po czym osikał tatusia stronę łóżka:) Kochany synuś dobrze, że nie mamusi:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry