reklama

Maj 2012

reklama
Witam się i ja:)
My dziś od 5 na nogach. W wstawał na 6 do pracy, mała się obudziła i zasnąć już nie chciała, więc wstałyśmy. O 8 M do przedszkola, szybkie zakupy, pranie, sprzątanie, obiad brr... jak ja to ogarnę po powrocie do pracy????
Ola w końcu się zlitowała i od 12 śpi :) aja nadrabiam zaległości na bb.
U nas kolejny ciężki tydzień się zaczyna, prac na górze ciąg dalszy, W się trochę wkurza bo wiele rzeczy już tam ja mogłabym zrobić jak on jest w pracy a M w przedszkolu, tylko, że nie ma co z Olą zrobić. Moi rodzice mieszkają na tym samym podwórku tylko moja mama sama z siebie małej nie weźmie bo "zawsze ma coś do zrobienia" a za chwilę komentuje, że roboty na górze za wolno idą:wściekła/y: Tylko ile W jest w stanie sam zrobić jak jeszcze do pracy chodzi? Dobra, dobra już nie marudzę:)

Miłego dnia:)

Zaneta pomyliłam was przez imię aneta i zaneta :-) podobne :-Da nie przez bałagan ja musze 2 razy dziennie sprzątać by chlewiku nie było a dziecko jeszcze leży , co bedzie potem ...??
anik ja tez bym chciała zobaczyć Cię w nowej fryz tylko nie wiem jak mam wejść na ten wątek zamknięty:-D
She zdrówka a i jak tam spanie w łóżeczku ja właśnie uśpiłam pierwszy raz moje dziecko w łóżeczku położyłam go dałam smoczka w japkę i włączyłam kołysnkę aaaa kotki dwa i wyszłam do kuchni zaglądąjc co chwila by włożyć smoczka i włączyć od nowa kołysankę i normalnie szok śpi już 30 min :-)
Pieszczoszka dobrze że wszystko ok :)

Kasiula, mój nick czesto mylony jest z imieniem Aneta, a ja mam na imię Ania :-D:-D:-D
Nick to pierwsze litery imienia i nazwiska.
Ja dziś postanowiłam się sprężyć i poprasować, jeszcze mi troche zostało, ale najwazniejsze koszule R. poprasowane.
Zaraz zrobię małej kaszkę z jabłuszkiem i idziemy na spacerek!
Miłego dnia Majówki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry