reklama

Maj 2012

czesc dziewczyny! u nas wczoraj ciezki dzien. tzn. Maly nawet grzeczny ale ja strasznie kiepsko sie czulam. okropny bol glowy i ogolnie slaba. dzisiaj nie jest lepiej a jeszcze w nocy Stasiek budzil sie co 1,5 godziny i oproznial mi 2 cyce czyli za kazdym razem mialam min 30min przerwy w spaniu... jestem mega niewyspana i juz nic wiecej nie napisze bo synus zaczyna mnie wolac...
milego dnia Wam zycze i postaram sie zajrzec pozniej :*

reklama
witam sie i ja noc ciezka ale nie bede sie rozpisywac bo nie ma sensu :)
Pogoda fatalna, juz wyciagnełam kombinezon dla małej bo zimno jest, a jak ide na dlugi spacer to mi marznie malutka
Flaurka rzeczywiscie w tym blondzie wygladasz nieciekawie za to w brazie lasencja z ciebie, piekny kolor. JA nosilam przez cały 5 lat ciemne wlosy ale jakos w lipcu zrobilam sie blondi.....a co tam :)
Obraz 059.jpgSL385509.jpg

annte i powiem ci ,że jak zobaczyłam propozycje farby co wysłałaś pomyślałam,że super kolorek.
Ale jak zobaczyłam Cie w blondzie(zdecydowanie najlepiej) pomyślałam.. co będzie jak zafarbuje sie na brąz i nie uda mi sie wrócić do blondu jak mi sie brąz nie spodoba>?

kurde ja chyba mam cos z tym blondem.. przywiązanie??
Flaurka ty tez najlepiej w blondzie wyglądasz moim zdaniem... chyba jakoś w blondzie się młodziej wygląda?!

Olisiaa a u Ciebie cieżki wybór bo obie wersje super;)

Laura spała do 8:00 z dwiema pobudkami na butle.. nie ma źle :)

kurcze na kompie nie mam zdjęć jak kiedyś miałam ciemne włosy.. dawno temu to było.. ale wtedy byłam naturalną szatynką i farbowałam się szamponetkami i zawsze wychodziło super.. a na blondzie to strach troche.

(dodam,że z tego co miałam na głowie jak teraz patrze nie jestem zadowolona he)
pokaże wam inne moje metamorfozy w okresie (powiedzmy buntu)
To było po rozpadzie 7 letniego związku.. wtedy jak już przestałam się dołować,troszke poszalałam w życiu jako singielska :D

ps. nie zwracajcie uwagi na krzywe ryło na zdjęciach hehe

Załączniki

• SAM_2192.jpg
    SAM_2192.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 78
  • SAM_4428.jpg
    SAM_4428.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
Pieszczoszko - jest taki dowcip: Jak blondynka dodala sobie inteligencji? Pofarbowala sie na czarno:)

Ja naturalnie jestem szatynka, jak farbowalam sie na blond to nazywałam to "kasowaniem danych", a jak wrocilam do swoich to sie smialam, że dodalam sobie inteligencji. A pofarbowalam sie na brąz tydzien przed obrona pracy, w ramach przygotowań do obrony:))

Jak bylam blondynką to inaczej byłam traktowana czasem - mozna było zrobic buzie w ciup, rozłozyc rece i juz ludzie szli z pomocą. Teraz musze sie bardziej postarac:)) Choc na mechaników samochodowych nawet brąz działa - aktualnie z jednym posiadam dziecko:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry