reklama

Maj 2012

reklama
oj dobrze... tym bardziej,ze dwa razy bym się przekręciła na tamten świat.

umówilam sie dzis na 12 ;00 do fryzjera... mamusia pomogła finansowo wiec skorzystam..
ale dalej nie wiem co zrobic na głowie

buziak dla Olki na 5 mies :*

Zuz-inka to pewnie jedzie przez moje miasto ...A skąd ty jesteś ??bo widzę woj małopolskie to tyle dojeżdza Twój mąż??
annte jej super w tych bląd włosach wyglądasz najbardziej mi się podoba:-)ale laska z Ciebie...:-D
Flaurka ty tez super wyglądasz w tych długich włosach brąz same ładne mamuski:-D
Katasza wiesz że na prwdę zarazliwe przez monitor bo mi się w kąciku ust coś zrobiło ta opryszczka pewnie...
Olisia u Ciebie mi się podobają te włoski ze ślubu :-)
Pieszcoszka zaszalałaś z tym różem:) Mi się podobają Twoje włosy długie blond te z fotki na nk Ja bym nic nie zmieniała do twarzy Ci w nich..
A co do fryzury to ja lubię blond pasemka chociaż ostatnio chciałam zrobić na podstawie brązu pasemka blond ale nie wyszło tak bo za krótko trzymałam farbę a robiła mi koleżanka w domu ale cieszę się że nie mam tych okropnych odrostów.

Dziekujemy bardzo Ola wysyła cioci Sylwi buziaka :*
Moze zapytaj fryzjerke co by zaproponowała i koniecznie pochwal sie efektem, moze troche przytnij włoski i jesli chcesz blond to moze odcien zmien zawsze to bedzie cos innego :D

A dla Lauruni samych słoneczek na pół roczku

az sie nie chce wierzyć za nasze dzieci juz po pół roku powoli maja, ale ten czas ucieka

Ostatnia edycja:
skrócić musze bo końcówki już porozdwajane.. a moze by tak nie pasemka tylko całe wlosy blond i moze jakieś pasmo kolorowe z przodu? kurcze zagubiona jestem całkiem...
a jak bym zafarbowała farbą włosy na ciemny to już blondu jasnego nigdy nie bede miec?

hej wam :-)
my juz od 6 pobudka ,mały chcial sie bawic:baffled: niedlugo wybywamy na spacer choc pogoda marna ale co bedziemy w domu siedziec ...choc na godz na swieze powietrze wyjdziemy ;-) czachy sobie przewietrzymy:-)

flaurka lepiej w brazie:-)\
pieszczoszka nigdy wiecej wygolonej głowy:no::-p naj z okazji 6 m dla córci :-)
olisiaa naj z okazji 5 m dla Olki:-)

Ja też kiedyś byłam w wersji blond i tą wersję lubiłam:) Ale już do niej nie wrócę za bardzo zniszczyła mi włosy...

Wersja blond

8da5f20c6d.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry