reklama

Maj 2012

Kasiula ja też jeszcze nie obniżyłam. Jednak zamierzam obniżyć w najbliższej przyszłości, bo mój skubaniec już się powoli podnosi trzymając się łóżeczka.

I my również jesteśmy bezzębni.

reklama
Ktos mnie moze oswiecic dlaczego nie chce wstawic mi sie ta twarzyczka z iloscia zebow??? zapisuje- na podgladzie widac ze jest a tu w postach nie ma :-( HELP

kasiula - my nie obnizalismy, bo jeszcze nie ma takiej potrzeby

joasia - gratuluje zabka :tak: My wciaz bezzebni ale mnie to poki co cieszy :-)

A co Wy laski z tym siedzeniem w domu? My wychodzimy codziennie, bez wyjatkow - zdrowe to i niezbedne by nie zwariowac w chacie :happy: Pogoda iscie listopadowa ale nie az taka, zeby sie zabunkrowac w betonowej klatce :no::-p

umieram:confused2: jestem taka padnięta, że nie wiem jak mam na imie, Nutka budzi się co chwilę i dlatego jeszcze nie śpię.. usypialiśmy ją z Miśkiem od 5:/ wiem, że to ząbek, ale zaczynam mieć panikujące myśli.. teściowa oczywiście mi w tym nie pomaga - widzi same czarne scenariusze i oczywiście oburzona, że nie wezmę dzieci do jej lekarki, prywatnie. szlag mnie trafia! i jeszcze przywiozła sudocrem , bo "widziałam ostatnio, że ma czerwoną pupę"... odezwę się później

Kugela- ja też nie rozumiem. U nas pada od poniedziałku ale nie jest to ulewny deszcz więc codziennie jesteśmy na spacerze ok. 1,5 godziny.

Łóżeczka nie obniżyliśmy jeszcze i chyba jeszcze czas jakiś nie obniżymy bo Ula sama nie siada. Za to dzisiaj znowu sama zasnęła :-)

Masakra :O ja jak wstanę to już patrzę czego w domu nie robić i iść już w niacho... Inaczej bym oszalała... zazwyczaj nie ma mnie od 10 do 15 w domu i zmieni sie to tylko gdy na dworze będzie -10 lub +30 stopni na dworze.... Jak nie wyjdę w porę z domu to w mojej głowie zamiast mózgu pojawia się taka małpka grająca na talerzykach :P cofnięcie w rozwoju murowane :P

Witajcie dawno mnie nie było podczytywałam ale jakoś weny brak do pisania było.
Co do facetów to mój tak jak as i fiore oaza spokoju aż mnie to czasem "wnerwia" bo żebym nie wiem co robiła to i tak go z równowagi nie wyprowadzę:-p nie mam się z kim kłócić i tyle;-) nigdy nie powiedział że nic nie robię itp bardzo dużo mi pomaga i w domu i przy małym a pracy swojej w ciągu dnia też ma bardzo dużo.Seks jest wtedy kiedy oboje chcemy jak mówię że dziś nie mam ochoty to nie męczy mnie tylko daje buziaka i idziemy spać:tak: Trafił mi się super egzemplarz i tyle:happy: a i dodam że S ma 28 lat więc nie uważam że od wieku zależy kto jaki jest ale od charakteru.

U nas wszystko dobrze malutki zdrowy, mega wesoły:-) teściową mam już w mieszkaniu obok więc mam weselej bo mam do kogo na kawe spierniczać:-p
a i do dolnych jedynek w ostatnich dniach dołączyły 4 nowe ząbki na raz górne jedynki i dwójki więc takim sposobem mamy już 6 ząbków!:tak:malutki znosi to bardzo dobrze widać było że go bolało w końcu 4 na raz szły ale nie dawał zbytnio popalić tylko miał stany podgorączkowe ale już za nami a niedługo pewnie następne pójdą....:sorry:
dobra muszę zmykać kolacyjke zrobić

Ja tyle wychodzę co na zakupy na spacer a tak to nawet mi się wózka nie chce wyprowadzać w to błoto które się zrobiło i puzniej czyścić te koła by wjechać do domu a poza tym ja taki zmarzluch że w taką pogodę ciężko się mi się ruszyć , ale dobrze że młody łyknie powietrza jak jedziemy po te zakupy ...:-)Jutro jak nie będzie padać to wybiorę się na dłuższy spacer

Ktos mnie moze oswiecic dlaczego nie chce wstawic mi sie ta twarzyczka z iloscia zebow??? zapisuje- na podgladzie widac ze jest a tu w postach nie ma :-( HELP
a z jakiej strony ten suwaczek robisz? często są różne linki do wklejenia(np dla forów,z obsługą jakiegoś tam kodu lub bez),może spróbuj z innym linkiem jak masz ich do wyboru więcej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry