Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My wciaz bezzebni ale mnie to poki co cieszy :-)
Pogoda iscie listopadowa ale nie az taka, zeby sie zabunkrowac w betonowej klatce 

jestem taka padnięta, że nie wiem jak mam na imie, Nutka budzi się co chwilę i dlatego jeszcze nie śpię.. usypialiśmy ją z Miśkiem od 5:/ wiem, że to ząbek, ale zaczynam mieć panikujące myśli.. teściowa oczywiście mi w tym nie pomaga - widzi same czarne scenariusze i oczywiście oburzona, że nie wezmę dzieci do jej lekarki, prywatnie. szlag mnie trafia! i jeszcze przywiozła sudocrem , bo "widziałam ostatnio, że ma czerwoną pupę"... odezwę się później
nie mam się z kim kłócić i tyle;-) nigdy nie powiedział że nic nie robię itp bardzo dużo mi pomaga i w domu i przy małym a pracy swojej w ciągu dnia też ma bardzo dużo.Seks jest wtedy kiedy oboje chcemy jak mówię że dziś nie mam ochoty to nie męczy mnie tylko daje buziaka i idziemy spać
Trafił mi się super egzemplarz i tyle
a i dodam że S ma 28 lat więc nie uważam że od wieku zależy kto jaki jest ale od charakteru.
malutki znosi to bardzo dobrze widać było że go bolało w końcu 4 na raz szły ale nie dawał zbytnio popalić tylko miał stany podgorączkowe ale już za nami a niedługo pewnie następne pójdą....
a z jakiej strony ten suwaczek robisz? często są różne linki do wklejenia(np dla forów,z obsługą jakiegoś tam kodu lub bez),może spróbuj z innym linkiem jak masz ich do wyboru więcej.Ktos mnie moze oswiecic dlaczego nie chce wstawic mi sie ta twarzyczka z iloscia zebow??? zapisuje- na podgladzie widac ze jest a tu w postach nie ma :-( HELP