reklama

Maj 2012

joasia z tej strony Pierwsze Ząbki - twórz suwaczki z pierwszymi ząbkami Twojego maluszka! Suwaczki z pierwszymi ząbkami - pokaż je znajomym! i juz ze wszystkimi linkami probowalam- wstawiam je kolo suwaczka z wiekiem malego- na podgladzie jest ale jak cos pisze tutaj to nie widac - jak widac :-(

oj to ja z tej strony nie pomogę bo nie korzystam,ale sporo dziewczyn ma z tej stronki wiec moze któras podpowie jak wkleiła :)
Może spróbuj z tej stronki co ja mam : Suwaczki - Dzidziusiowo.pl

reklama
Dzień dobry majóweczki- u nas nocka z 2 karmieniami więc jest ok. Ula wyprzedziła budzik we wstawaniu o 3 minutki więc dopiero o 7 dzień zaczęłyśmy. Teraz kawka, śniadanko i na 9 do żłobka idziemy. Ja chyba wykorzystam ten czas na zrobienie zakupów spożywczych. Potem odwiedzimy moją siostrę i pół dnia zleci. Zresztą obiad od wczoraj więc nie musimy się spieszyć.

Anik- moja przed zaśnięciem przewraca się z pleców na brzuszek i idzie spać- w tej pozycji nie tak łatwo machać rączkami :-D

Miłego dzionka wszystkim życzę

a moj maly jeszcze spi :) od punkt 20 z dwoma szybkimi przerwami na jedzonko. takiego Stasia lubie :) a polubie jeszcze bardziej jak mi cala noc przespi ;)
ja tez bym jeszcze pospala ale musialam wstac zeby sie troche ogarnac bo dzis na szczepienie jedziemy. chce to zalatwic jak najwczesniej bo mam meza w domu a on czas tylko do 10. uciekam na sniadanko. odezwe sie pozniej :*

milego dnia!

moją nigdy nie śpi dłużej niż do 7 :-( Czy ja się kiedyś wyśpię? chyba znam odpowiedz:-(
No ale co zrobić każde dziecko jest inne...
Moja koleżanka ma roczną córeczkę i do tej pory budzi się w nocy 2-3 razy i wstaje zawsze o 6:00...
Boje się ,że u mnie też tak będzie już zawsze:-(

Moja zasneła o 20 i przed chwilka wstała,tatus teraz karmi.a ja od 6 juz spac nie mogłam,pije juz druga kawe,poprasowałam nawet ;P Pieszczoszka oj nie bedzie tak zle i za troche Laurunia da pospac cała noc.

Miłego dnia :*

Witam się i ja po dość dziwnej nocy, Julia zawsze usypiała po kąpaniu koło godziny 21 a wczoraj coś się jej pokręciło i śpiewała, waliła nogami w łóżeczko i czego to ona nie wyprawiała prawie do 23:szok::crazy::-) Dziś obudziła się przed 7 a teraz chyba dosypia bo zapanowała cisza w łóżeczku:-)
Pieszczoszka współczuje nocy a powiedz czy Laura budzi się po kilka razy na jedzenie czy tak po prostu? Bo ja wstawania aby włożyć smoka to już nawet nie liczę:-):-)
She gratuluje udanej nocki, oby tak dalej:-)
Gratuluje ząbków, i buziaki dla kolejnych półroczniaków:-)
Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich:-)

reklama
Czy wasze maluchy pokazują już nerwy? dają wyraźnie znać jak coś je denerwuje? jeśli tak to w jaki sposób??
Moja Laura od niedawna robi coś nie fajnego:baffled: np.Jak długo jej czyszcze nosek to chwyta mnie za rękę i szczypie albo uderza w nią:baffled: Nie wiem skąd takie coś się wzięło ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry