reklama

Maj 2012

Wiecie co trochę żałuję,że ze zdjęciami naszych maluchów nie jest tak jak na NK i zaraz pod fotą nie da się skomentować.Yolanta Krasnalek rośnie:-( ale i tak ucałuj go od ciotki z bb z okazji pół roczku.Mysio Amelia zębów nie ma ,a też się nad sutkami znęca:szok:

reklama
A ucałuję ucałuję ;-) Na FB można komentować pod fotkami, chodź tam do nas ;-)
Mysio, współczuję i to dosłownie. Bo Gabryś też mi zaciska paszczęki na sutkach, masakra jakaś :-p
A teraz gryzie grzechotkę, a miał spać. Oj kolejna cudowna nocka się zapowiada... :cool:

Jestem stara ,z podagrą ,zgrzybiała,półślepa i nie znam się na FB choć mam tam gdzieś konto:eek:.Pozostanę jednak tu ale dzięki za zaproszenie.Zresztą ledwo tu mi czasu starcza by być na bieżąco:-)

Mysio bo zauroczysz;-).Karolina As też fajne miała.:tak:Ale włosy naszym maluszkom też urosną .Poczekajmy jak mamusie chłopaków będą pierwsze postrzyżyny urządzały:-D,co niektórych dziewczynek też:-(

No ja się cieszę, że kiełków ten mój mały wampirek jeszcze nie ma i w sumie nic tam nie widać, żeby się zbliżało. Jak mi tak kłami dziabnie to darmowy piercing na sutku będę miała, tylko jakiś kolczyk zawczasu muszę sprawić :-p.
No zakłaczona bestyjka, ale jakie mu się piękne dredziki robią z tyłu głowy :-p aż dziw, że mnie jeszcze nie znienawidził za codzienne rozczesywanie tego :-p

Hej Kobietki:)
My póki co też bez ząbków. Wczoraj byłyśmy na szczepieniu, moja kluseczka waży 7400g:) Szczepienie zniosła dzielnie i dość dużo po nim spała.
W temacie budowy - fachowcy od ogrzewania przyszli wczoraj, od dziś już grzejemy na górze:)
"Dzięki" ich wizycie, zrobiłam porządki generalne w szafkach kuchennych bo musiałam część z nich poopróżniać żeby doszli do instalacji. No cóż, nie ma tego złego...
Co do seksu, to ja jakoś po tej ciąży nie mam ochoty, migam się jak mogę, W w temacie wyrozumiały choć ostatnio rzuca jakieś teksty w stylu: dziś nie robię na budowie bo seksu nie było - oczywiście mówi to w formie żartu więc jest ok.
Dobrej nocki:)

Pojawiam sie i znikam ;-) ale tamten tydzien weekendowy wiec do kompa nie siadalam. Zreszta moje dzieci ostatnio rozrywkowe sa i zanim je wszystkie do lozek zagonie to juz nie mam sily na nic. Marysia w nocy czesto sie budzi skok rozwojowy? zeby?

Pozdrawiam!

PS gratuluje zabkow u nas jeszcze nie ma i mnie sie tam do nich nie spieszy :-D

A chciałam zapytac: dajecie dalej wit D? jesli tak to w jakiej ilości ?
ja daje prawie codziennie, chyba ze zapomne tak jak dzisiaj :-p

Dziewczyny powiedzcie mi obniżyłyście już dno łóżeczka dzieciaczkom ??
narazie nie obnizylam bo jeszcze sam nie siedzi, ale jak juz usiadzie to raz dwa i bedzie obnizone :)

u nas ok, maly troche marudzi od kilku dni wiec pewnie znowu go zeby mecza, jest na nutramigenie od wczoraj i mam nadzieje ze mu buzka wyladnieje i bedzie taki jak byl miesiac temu, narazie tylko mleko pije, jak tylko mu zejdzie wszystko z buzi to zaczne mu podawac od nowa owoce, zupki i kaszki.

dzisiaj mnie boli paluch u nogi ... wrasta mi sie chyba paznokiec wrr mocze w wodzie z soda i mam nadzieje ze jakos to minie bo nie chce mi sie sciagac palucha, jak tylko bede w polsce to pojde do kosmetyczki zeby zalozyla te klamry na paznokcie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry