reklama

Maj 2012

chamy budowlane zbudzily mi dziecko o 7 wiercac po stropie wiertlem udarowym w zelbetonie :wściekła/y:. A potem przez dwie godziny nie dawali mu dospac dowiercowujac cos wciaz :angry:. O 9 poszlam juz z awantura ale i tak dziecko caly dzien albo odsypia albo marudzi :no:. Malz w delegacji, Oli poszedl wczoraj spac dopiero tuz przed polnoca, 4 godziny go usypialam :confused2:... ledwo ciagne. I jeszcze cos mi bb szwankuje, nie wiem, czy mi sie uda wyslac posta.

Pieszczoszka i Flaurka - po kiego grzyba wdajecie sie w osobiste dyskusje, skoro wszystkim (w tym i Wam) wiadomo, ze nadajecie na roznych falach :eek:

Zanetaa - wymiatasz :-D Chlop musi zrobic dziurke (w smoczku) bo baby sobie z robieniem dziurek z natury nie radza - teraz to ja jestem sklonna Cie pokochac :-D:-D:-D

Cos w tym wieku jest, bo gdyby moj mial 24 lata to pewnie mialabym z nim ciezej, w tym seksualnie. A tak wyszalal sie, glupot narobil i teraz jest stateczny pan maz :-p U nas tez to on jest ten spokojniejszy, seksu mu malo ale jakos daje rade, odpukac bez klotni.

Wysylam... mam nadzieje, ze przejdzie.

Ostatnia edycja:
reklama
hej laski ja swoje zdanie na ten temat o którym tak wiele pisałyście mam ale już nie będę pisać bo po co wracać...
U nas nocki się poprawiły troszkę , mały się już nie wybudza w nocy i nie gada do smoczka :-)Przez tą pogodę siedzimy ciągle w domu szkoda że lato już minęło:-(
Dziewczyny powiedzcie mi obniżyłyście już dno łóżeczka dzieciaczkom ??

Ja jeszcze łóżeczka nie obniżałam,zrobię to jak zacznie sam siadać a na razie się u nas na to nie zanosi.

No i chciałam się pochwalić,że już mamy pierwszego ząbka :) Rano jeszcze pod dziąsłem był a teraz już przebity :) Piękna biała perełka.

Młody już śpi,Młoda ogląda Dorę i zaraz pójdzie spać a ja się wtedy biorę za ogarnianie chaty.

Hej :)

Gabrychu śpi od godziny a ja walczę z netem :/ jakieś zawieszki ma :/

łóżeczko od początku mam na najniższej kondygnacji :P Nigdy nie wiadomo kiedy dziecko nauczy się siadać :P:P
Gabrycho ma zęby prawie na wierzchu... skubane wystają ponad dziąsłami ale cały czas są okryte warstwą skóry :/ Biednego pewnie boli to okrutnie bo idą wszystkie 3 na raz :/

Ja odebrałam dziś wyniki krwi które robiłam... Chyba w gimnazjum miałam tak dobre wyniki.... Wszystko fajnie pięknie ale to nie wyjaśnia moich zasłabnięć i omdleń :( Nie jestem osobą która lubi doszukiwać w sobie chorób no ale w takich sytuacjach robi się to irytujące że coś ci jest a wychodzi na to że się symuluje.

W piątek Sebastian ma wystąpienie na konferencji na Uniwersytecie :) idziemy z młodym posłuchać i poprzeszkadzać słuchaczom i wykładającym :P:P jako że wstęp dla słuchaczy jest wolny to nie ma co się pierdzielić :P trzeba zażyć trochę intelyyyygentnej gadki i podyskutować z uczonymi :P

Buziam :********88

Joasiu gratki za zębisko .U nas też jeszcze zębów brak.Amelka siedzi teraz tak jak Laura Pieszczoszki na tym zdjęciu w wanience bawi się kaczkami tylko lekko ją trzeba czasem podtrzymać myślę ,że niedługo trzeba będzie obniżać bo choć sama nie siada szybko jej pójdzie bo się zaczyna podtrzymywać i podciągać.No ona śpi w kołysce ale jak sama siadać będzie to trafi do łóżeczka i to na niższy poziom.Kugela mój ma 47 lat ,a seksuje jakby miał 20-cia.Też bym chciała już odetchnąć choć się dogadujemy ale macierzyństwo mnie wyczerpuje,pochłania i po prostu nie ma we mnie tego "ognia" choć i niechęci też nie ma:tak:Marzyło by mi się tak tylko 2 razy w tygodniu albo i raz :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry