chamy budowlane zbudzily mi dziecko o 7 wiercac po stropie wiertlem udarowym w zelbetonie
. A potem przez dwie godziny nie dawali mu dospac dowiercowujac cos wciaz
. O 9 poszlam juz z awantura ale i tak dziecko caly dzien albo odsypia albo marudzi
. Malz w delegacji, Oli poszedl wczoraj spac dopiero tuz przed polnoca, 4 godziny go usypialam
... ledwo ciagne. I jeszcze cos mi bb szwankuje, nie wiem, czy mi sie uda wyslac posta.
Pieszczoszka i Flaurka - po kiego grzyba wdajecie sie w osobiste dyskusje, skoro wszystkim (w tym i Wam) wiadomo, ze nadajecie na roznych falach
Zanetaa - wymiatasz
Chlop musi zrobic dziurke (w smoczku) bo baby sobie z robieniem dziurek z natury nie radza - teraz to ja jestem sklonna Cie pokochac 

Cos w tym wieku jest, bo gdyby moj mial 24 lata to pewnie mialabym z nim ciezej, w tym seksualnie. A tak wyszalal sie, glupot narobil i teraz jest stateczny pan maz
U nas tez to on jest ten spokojniejszy, seksu mu malo ale jakos daje rade, odpukac bez klotni.
Wysylam... mam nadzieje, ze przejdzie.
. A potem przez dwie godziny nie dawali mu dospac dowiercowujac cos wciaz
. O 9 poszlam juz z awantura ale i tak dziecko caly dzien albo odsypia albo marudzi
. Malz w delegacji, Oli poszedl wczoraj spac dopiero tuz przed polnoca, 4 godziny go usypialam
... ledwo ciagne. I jeszcze cos mi bb szwankuje, nie wiem, czy mi sie uda wyslac posta. Pieszczoszka i Flaurka - po kiego grzyba wdajecie sie w osobiste dyskusje, skoro wszystkim (w tym i Wam) wiadomo, ze nadajecie na roznych falach

Zanetaa - wymiatasz
Chlop musi zrobic dziurke (w smoczku) bo baby sobie z robieniem dziurek z natury nie radza - teraz to ja jestem sklonna Cie pokochac 

Cos w tym wieku jest, bo gdyby moj mial 24 lata to pewnie mialabym z nim ciezej, w tym seksualnie. A tak wyszalal sie, glupot narobil i teraz jest stateczny pan maz
U nas tez to on jest ten spokojniejszy, seksu mu malo ale jakos daje rade, odpukac bez klotni. Wysylam... mam nadzieje, ze przejdzie.
Ostatnia edycja:

Marzyło by mi się tak tylko 2 razy w tygodniu albo i raz