Kurcze
kugela no nie zazdroszcze ci tego ze tak ten twoj maly na tobie w ciagu dnia spi- ja bym sie chyba dodatkowo psychicznie wykonczyla a mieszkanie zaroslo by brudem- bo malz mi pomaga ale ja z tych ze ja siama i ja najlepiej:-( trzeba bylo sie zabrac z chlopem i bysmy razem siedzialy z tymi naszymi wrzeszczacymi dzieciami- moze by sie dogadali i pozalili ktory ma gorzej- choc stwierdzam ze moj na pewno ma gorzej od twojego

i by sie uspokoili- czuje ze to moga byc zebiszcza u ciebie.
haha widze ze tak dokladnie nie porownujecie pitolkow synkow i tatusiow jak ja

choc ja ta kreske to po 5ciu miesiacach dopiero kazalam sobie pokazac
a tez myslalam ze mojemu sie siusiak zlamal bo czasem od tej pieluchy jest tak pozakrecany i powykrzywiany ze zastanawiam sie czy to zdrowe:-)
Flaurka ja sobie wyobrazam ze za delikatnie tam mu odciagam w porownaniu z lekarzem ale bede obserwowac sytuacje i przeczyszczac tym rewanolem czy jak mu tam- do wtorku juz rzut beretem- chyba ze sie pogorszy to pojde szybciej.
Suzi strasznie ci wspolczuje- zwlaszcza ze ty do tego jeszcze pracujesz!!
Yolanta musze ci powiedziec ze zakochalam sie w twoim synku- no wlosy ma cudne- nie jedna dziewczyna moglaby mu pozazdroscic

jestem ciekawa co polozne powiedzialy jak go zobaczyly po porodzie
She moj sie nie lapie wcale- widze ze Stas szybko zaczya

a powiedz mi myslisz jeszcze przeniesc malego do swojego pokoiku czy narazie u ciebie tez ta decyzja oddalila sie w nieokreslona przyszlosc?
he zasnac przy chrapaniu to dopiero sukces- te dzieciaki sa niesamowite- ja to szturcham malza az pierwsza zasne- wtedy moze sobie dalej spokojnie chrapac
kasiula zazdroszcze ze mozesz odlozyc malego i ten sam sie bawi!! &&& zeby problemy szybko sie rozwiazaly!