zanetaa
wrzesień2008 i maj2012
Flaurka - a co to z tymi puzzlami się dzieje?
Natalka - przepraszam Cię bardzoooo:* pomyłka, a modły o płodność przekierowuję na Paulinkę
Pieszczoszka - niestety nie pomogę, bo w życiu nie miałam infekcji dróg rodnych, jedynie zapalenie pęcherza, zalicza się?
Olisia - dla mnie najgorsze są filmy o zombie, ehh później tygodniami nie sypiam. w ogóle tylko tych nadprzyrodzonych się boję, ludzie nie stanowią dla mnie takiego zagrożenia, żebym ze strachu nie spała po nocach
Natalka - przepraszam Cię bardzoooo:* pomyłka, a modły o płodność przekierowuję na Paulinkę
Pieszczoszka - niestety nie pomogę, bo w życiu nie miałam infekcji dróg rodnych, jedynie zapalenie pęcherza, zalicza się?
Olisia - dla mnie najgorsze są filmy o zombie, ehh później tygodniami nie sypiam. w ogóle tylko tych nadprzyrodzonych się boję, ludzie nie stanowią dla mnie takiego zagrożenia, żebym ze strachu nie spała po nocach

) sa te leki. Ja po prostu jestem przeciwko dentinoxom i pochodnym na sam fakt zabkowania. Moze zle zrozumialam sytuacje niektorych mam z bb ale odnioslam wraznie, ze jak tylko zaczynaja podejrzewac, ze dziecko zabkuje i nie ma idealnego nastroju - pach, zel. Na tej samej zasadzie co po jednym baczku - espumisam a przy stanie podgoraczkowym - paracetamol. Nie jestem przeciwna lekom ale ich naduzywaniu - powinny byc ostatecznoscia. Skoro niemal wszystkie bb-mamy pisza jak to pilnie stosuja zel "bo dziecko zabkuje" to ja postanowilam napisac (w koncu forum sluzy wymianie roznych pogladow), ze ja nie stosuje - bo zwykle zabkowanie da sie przejsc moim zdaniem bez srodkow z apteki. Druga sprawa: sam cyc nie chroni przed kolkami. Moi znajomi (Ci od bolesnego zabkowania przez rok) maja wlasnie takie dziecko: do 6msc wylacznie na cycu a kolki takie, ze ona z nim chodzila cale noce przez 3 msc po domu, bo nic (nawet leki) nie pomagalo. A jak tylko sie skonczyly kolki - zaczely isc zabki 

Dziewczyny jakiej wielkości piłeczki kupić do tzw suchego basenu i ile sztuk by dziecko miało frajdę.Tak na Mikołajki planuję małej kupić