reklama

Maj 2012

reklama
No Piotruś rewelacja!! Śliczny i zdolny chłopczyk:) Mój niestety nie wpadł jeszcze na to, że rączki też służą do raczkowania... Dupka idzie, ale przód nie współpracuje...:( Ale poczekam- mamy czas:)

Co do zasypiania to mi wczoraj Mikuś usnął na rękach pierwszy raz od dawna:) Tak ogólnie on musi sam sobie leżeć, żeby zasnąć mamsia mu przeszkadza...

little nina jestem pod wrazeniem tej zwinnosci i szybkosci podnoszenia sie, ale super i filmik tez extra tez go ktorys raz ogladam. Rewelacja. Fajna ta mata piankowa
P.S. widze ze masz ciemna podłoge powiedz jak sie zachowuje w utrzymaniu czystosci bo wiadomo kurz widac raz dwa. Ja mam kolor taki posredni ale od zawsze marzyła mi sie taka podłoga ale mi odradzili i teraz załuje ze ich posłuchałam moglam ciemna kupic bo prezentuje sie pieknie :-D

reklama
jakis czas temu pytałyscie czy nasze dzieciaczki smieja sie z darcia kartki no i sprawdzałam, Ola rechocze sie za kazdym podarciem :-D no i uwielbia jak jej włacze ta piosenke, jak ja podtrzymujemy pod pachami i stoi na nóżkach to sobie tanczy i skacze Bardzo lubi ten wstep jak pekaja bańki Gummi Miś - Bańkę Łap - YouTube

Pieszczoszka ja tez nie raczkowałam, ale zasuwałam do tyłu

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry