reklama

Maj 2012

reklama
no to Natalka - życzę Ci mojej płodności;p w sensie - w poprzednich, planowanych, dwóch razach - myk, myk i już:)
Że ja
g020.gif
a dlaczego ja
c035.gif
ja nie potrzebuje narazaie płodności :P jak coś to sie odezwe :P to chyba Paulinka
d025.gif

KATASZA
s050.gif

Hej laski ;-)

u nas nocka taka sobie bo maly znowu od 2 w nocy mial akcje wetknij korka ale całe szczescie lezal obok mnie wiec nie musialam daleko wstawac
a040.gif

po 7 zaczał mi piać do ucha ale udawalam ze jeszcze spie wiec postanowil mi pokazac swoja obecnosci waląc mnie w twarz. Teraz czekamy na jego sniadanko i wybierzemy sie na jakis dłuzszy spacerek bo pogda piękna .

g090.gif
a010.gif

Hej laski:)

Katasza - gratuluje kolejnej gwiazdki - wszystkiego najlepszego:)

Pieszczoszka - to co reklamują przyda Ci sie rowniez, skoro tak często lapiesz grzybice, ale to po wyleczeniu tej infekcji - masz widocznie niedoleczona i wraca - franca jedna. Te tabletki bardziej zabezpieczają przed, niz leczą juz rozwiniętą grzybicę. Grzybica bardzo lubi tabletki anty - jak bralam kilka lat to kilka razy w roku łykałam też tabsy na grzybki:)) I to zaraża - partner tez musi je łyknac na wszelki wypadek. Nie uzywalam tabletek dopochwowych, tylko takie do lykania - dwie tabletki na cala kuracje - drogie, ale w moim przypadku było dobre - szybko przechodziło. Teraz mam spokój, ale i tak trzymam w szafce zapas z czasow ciaży - Nystatyne dopochwową.

A ja dzis nabralam wigoru jakos i idę z młodym na spacer polaczony z dzieciowymi zakupami - musze mu kupic posciel do babci, a jestem perfidna i popralam ta co ma i ją oddamy babci, a do domu kupie mu nowa:) Tamta kupowalismy nie wiedząc, czy bedzie JUlka czy Lulek i jest beżowa, teraz kupię mu wsciekle niebieską;) Normalnie musze kupić prawie cala wyprawkę i czuje sie jak w ciazy, jak to sie z radoscia myslalo o tych zakupach:)

Mimo tego zlego co gdzies czytałam o tych puzlach piankowych na podloge, zastanawiam sie czy mu ich nie kupic, bo u babci na podlodze panele z lat 90tych, a pod spodem beton i ziemia - parterowy domek bez piwnicy. Cos jeszcze przychodzi Wam do głowy co mozna na ta podłoge dac, zeby maly mogl sie tam bawic?

Kocham moje dziecko rano - wstal, pousmiechal sie i bawi sie sam juz godzinke - żeby on tak caly czas, to brałabym go ze soba do pracy:))

Witajcie! nocka super bo Maż wstawał do małej, z tego co wiem to obudziła sie o 4 rano a na 5 tomek wstawał do pracy, takze ciezka noc miał dzis-pewnie sie nie wyspał, zreszta ja tez nie :-D
Pogoda zapowiada sie piekna tak wiec pewnie popołudniu wyskoczymy na jakis spacerek, ja jeszcze lece do dwoch klientek henne brwi zrobic, wiec pare groszy wpadnie do kieszeni a trzeba oszczedzic bo świeta tuz tuz :-)
zaneta współczuje nocnej schizy. Takto juz jest jak sie o takich rzeczach pisze wieczorem :-) ja jak nawet jakis film obejrze to mi sie zawsze śni i przezywam hihihi

KAtasza i tutaj Ci zycze Wszystkiego NAjlepszego
sto lat sto lat
k020.gif

Ostatnia edycja:
flaura a to na recepte?? co bym mogla teraz na szybko kupic zeby samo przeszło? nie wiem czy to grzybica.. nic nie swędzi jedynie mam takie cos ,że skóra tam jest bardzo napięta i mnie boli i nawet cewka moczowa mnie boli jak dotknę

Flaurka, ja właśnie długo długo roważałam te puzzle piankowe, czytałam i w ogóle. Niektóre są z szkodliwymi składnikami, ale trafiłam gdzieś na jakieś forum na którym dziewczyny pisały e-maile do tesco i się dowiedziały że te tescowe są bez tego szkodliwego składnika. I kupiłam te maty i powiem Ci że są suuuper! Tylko że to nie sa takie tradycyjne piankowe puzzle, tylko 4 kawałki o wielkości 60x60cm każdy. My jeszcze trafiliśmy na promocje, kosztowały 25zł za opakowanie właśnie i kupiliśmy niestety tylko 2 opakowania a teraz już spotkać nie możemy. Także jeśli masz gdzieś w okolicy Tesco to polecam polować na te maty.
Ewentualnie wiem że chyba ze smyka też są w porządku, mają tam nawet zestaw takich puzzli chyba 26 sztuk za 75 zł ale to te mniejsze są.

A mam pytanie, wrzucałam wcześniej tego linka do darmowych kosmetyków, zarejestrowała się któraś? Bo mi chyba punktów nie nalicza?

reklama
Pieszczocha - skoro juz ja jestem flaura - wszystko na recepte jest co na grzybice. Samo nie przejdzie. Bez recepty masz Tantuum Rosa do irygacji - nie wyleczy, ale powinno przestac bolec, to w ogole jest dobre na rozne otarcia - bo czasem bol to od otarc jest - moze ca ciasne majty nosisz, albo stringi w ogole - taaa - stringi to woda na mlyn dla koncernow farmaceutycznych od lekow na babskie narzady:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry