reklama

Maj 2012

elcia to widze ze dzis dzien pierogowy i tez bedziesz lepic, ja od rana sie za to zabieram i jakos nie moge, farsz mam gotowy tylko wziasc sie za ciasto nie moge lepiej posiedzien na bb i fb :-D
z czym robisz? bo ja z kapusta i grzybami

reklama
W koncu dogonilam ostatnia z rozmnazajacych sie stron na forum! I juz niewiele pamietam...
Piotrus rqczkujacy cudny! Az zaczynam sie bac... Musze meza pogonic, by zabezpieczyl kable, bo Robert jeszcze dosc statyczny, ale lada dzien moze sie to zmienic.

Buziaki dla wszystkich majowek i majowiatek :*

A teraz czas sie zbierac do wyrka. Hmmm, moze jednak jeszcze jakis krotki serial, dopiero 21:30. Tak czy inaczej spadam :P

Little Nina - az mi łezka poleciala ze wzruszenia jak zobaczylam jak Twoj Piotruś podciaga te nozki do raczkowania w sekundkę - cuuudne - jak te nasze maluchy spiesza do doroslości.

I maty ekstra - jutro mam dzien dziecka, oddaje malego do babci na caly dzien, to podjade do Tesco zobaczyc czy nie mają ich.

Little Nina - az mi łezka poleciala ze wzruszenia jak zobaczylam jak Twoj Piotruś podciaga te nozki do raczkowania w sekundkę - cuuudne - jak te nasze maluchy spiesza do doroslości.

I maty ekstra - jutro mam dzien dziecka, oddaje malego do babci na caly dzien, to podjade do Tesco zobaczyc czy nie mają ich.
My też dzisiaj do tesco lecimy, mam nadzieje że będą mieli te maty, bo mamy 8szt i to wychodzi tak "niesymetrycznie". Kupimy jeszcze jedno opakowanie i będziemy mieli matę 1,8x2,4m ;)

Hehe, bede musiała chyba aparat na jutro na rehabilitacje wziąść, pokazać rehabilitance jak Młody fika, bo chyba mi nie wierzy. Jak idziemy tam to jest tak przerażony, że nawet się nie obraca z pleców na brzuch. Zresztą jak wczoraj moja mama wpadła na chwilę, to też tylko samolot robił, nieśmiałe dziecko mamy strasznie.
I tej wybitnej pani neurolog co stwierdziła że "liczne poważne wady wrodzone i opóźnienie w rozwoju" jest u Młodego.
I przyznam wam sie szczerze że z powodu że to jest JEDYNY neurolog w tym moim zadupiastym miasteczku, to mimo skierowania pediatry, to nie poszłam.
Zresztą w ogóle baba jest dobra. Jakieś 50 lat, wymalowana tak śmiesznie, typu narysowane brwi na czole, długie, różnokolorowe szpony i wredna i chamska niesamowicie. I leczyła mnie kilka lat temu na padaczkę, której nie było.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
andav gratuluje drugiego ząbka :)
Ja tez wczoraj odkryłam,że Młody już dwuzębny jest :)
pieszczoszka ja od urodzenia Adaśka nie przespałam jeszcze ani jednej nocy. Zazwyczaj 2-3 pobudki są.
annte współczuję sytuacji w domu,mam nadzieje,że się Wam jednak wszystko poukłada,często jest tak,że po narodzinach dziecka nadchodzi kryzys-my też to po narodzinach Nataszy przerabialiśmy-na szczęścia dość szybko się opamiętaliśmy. Tak to już jest,że jak rodzi się dziecko to zmienia się całe życie,światopogląd,priorytety,dochodzi multum obowiązków,zarywane noce,zmęczenie i trzeba się nauczyć na nowo wspólnie żyć w tej nowej rzeczywistości. mam nadzieje,że Wam się to uda. Trzymam kciuki.
zuz-inka daj namiary na fb to posypią się zaproszenia i przyjmiemy Cie do grupy. Ja osobiście tam z braku czassu dość rzadko zaglądam ale dziewczyny czuwają aby był tam jakiś ruch ;-)

U nas dziś dość sporo pobudek,nie wiem czy dlatego,że skóra swędziała-bo się drapał przy tym dość mocno czy ząbkowanie,a może 2w1. Za to rano dał pospać do 7:30 więc bez tragedii :)

reklama
Tam gdzie chodze na rehabilitacje to była konsultacja z ortopedą i neurologiem przed zajęciami. Na szczęście wiedzą tam że ten neurolog jest do niczego, wiec kilka dni później udało im się ściągnąć innego, z Łodzi.
A pediatra wypisała mi skierowanie do neurologa, bo skoro jakies tam delikatne zaburzenia napiecia mieliśmy to że te szczepionki skojarzone nam przysługują. Ale jakoś mi się zdecydowanie nie widzi do niej iść, a już dawno uznałam że Piotrek szczepienia bedzie miał podstawowe i absolutnie nic poza tym.
Zresztą z tym zwiększonym napięciem to jest tak, że ma jak jest zdenerwowany bardzo, w domu naprawde nic takiego nie widzę już.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry