reklama

Maj 2012

Duze buziaki dla solenizantów
kissW3.gif

reklama
elcia to widze ze dzis dzien pierogowy i tez bedziesz lepic, ja od rana sie za to zabieram i jakos nie moge, farsz mam gotowy tylko wziasc sie za ciasto nie moge lepiej posiedzien na bb i fb :-D
z czym robisz? bo ja z kapusta i grzybami

uff ja zrobiłam 70 szt i farszu mi brakło heheheheh a robiłam ruskie z, z samymi ziemniakami , i z twarogiem na słodko no i powiem ze wiekszej połowy niema :((( o matko co za wstyd tyle pierogow zjesc w 3 a nie w 4 bo i bratowa sie na 3 załapała:)) Oliwka zjadła 4 a reszte ja i T

ide was poczytac bo od rana byłam zajeta

Witajcie,gratuluje zabkow i umiejetnosci a Dzieciaczkom swietujacym duza buzka :o*

Mnie sie wczoraj przykro ciut zrobilo AS bo napisalam o zmartwieniach,a poczulam sie lekko "olana" na forum,wiec skasowalam post.No nie zawsze mozna "blyszczec";-),a ja tez czesto nie dam rady obczytac wszystkch i kazdemu odpisac,wiec mam nauczke :zawstydzona/y:ale jako ze mi bylo wczoraj ogolnie zle,tak wyszlo jak wyszlo(calkowite dziecinne zachowanie ...hormony buzuja:zawstydzona/y:)

Tak Leo ma problemy z serduszkiem,na razie daja mu kolejny rok na samodzielne naprawienie sie organu,jak sie nie przyplacze nic w miedzyczasie(tfu tfu tfu).Sprawa niby nie az tak powazna by zajac sie nia natychmiast,po prostu nie zdolaly mu sie domknac dobrze przedsionki(?),ale jakis procent wczesniakow tak ma i potrzeba czasu.Mialo juz byc dobrze,ale nie mozna miec wszystkiego.Czasem trzeba zasluzyc na "dobre rzeczy".

Koncze i ide sie polozyc,dzis mialam taki sredni dzien,ale to wszystko wina @ i paru problemow.Trzeba zacisnac zeby i przeczekac.Milej,spokojnej i przespanej nocy Wam zycze!

reklama
U nas dzis maruderstwo kwitnie w niewyobrazalnych rozmiarach ale... pokazal sie czubek drugiego zabka. Andav - gonimy Was :-p

Fiore - ja nie przegapilam Twojego wpisu ale ze zazwyczaj olewasz moje posty na swoj temat, wiec uznalam, ze po co pisac, skoro i tak Cie to nie interesuje :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry