Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zdjecie "kwadracikow" wklejalam ja i potwierdzam: nam z tych kwadracikow wychodza zebiszcza
Ciesz sie, ze Twojemu wystarczy sama koszula. Moj mi raz zachachmecil cala moja... koldre (i musialam w srodku nocy isc do jego lozezcka po jego - dla siebie
) A jak tam w pracy - wdrozylas sie? 
Ten moj post nie ma za zadanie prowokowac, tylko chcialam dac znac, ze tamten wpis fiore pamietam, ze Leo nie jest mi obojetny ale nie pisalam, bo myslalam, ze jej moje 3gr do szczescia nie sa potrzebne 
Gorszy cyrk jest z usypianiem - wczoraj we dwojke do 1 w nocy a dzis malz na nocce 

M latem zrobił bo za rok przy chodzącym dziecku trudniej by było teraz piach zużyty częściowo reszta przykryta na zimę.A te piłeczki to już chcę się porozglądać ,a nie wiem czy lepiej 6,7 czy 8 cm i ile by to miało sens?.Ja wózek miałam w 4 mc,łóżeczko w 6 mc,a kszesełko do karmienia zanim w ciąże zaszłam bo ja planowałam i stwierdziłam ,że w razie czego odsprzedam bo mi się wtedy super okazja trafiła.I ja to tak z wyprzedzeniem.Katasza Ulcia może tak reaguje bo idą zęby
Amelia zjadła słoiczek obiadku i pół deserku
.
Chyba puszcze ja jeszcze raz
Efekt jeszcze lepszy jak wyma****e rekami :-)