reklama

Maj 2012

katasza 100 LAT !!!
Fiore wpadł mi Twój wpis jakoś w dzień ,ale go skasowałaś potem i nie zdążyłam odpisać .
Pisałaś coś tam o serduszku małego ,a więcej nie zdążyłam przeczytać ,bo mały kompa przejął ...

Trzymam kciuki za Leo .BĘDZIE DOBRZE !!!!!:tak::tak::tak:

U nas zakręcony dzień na maxa.

mała spała 2 x po 10 minut i 2 razy po pół godzinki :baffled::baffled::-p:-p
Oj dała dziś nieźle popalić :-D:-D:-D

Nie mam co narzekać ,bo sam chciałam ,więc już milczę .
A moja młoda tylko komentuje .
Jak się chciało to się ma i nie narzekaj na los ,bo szczęściarą jesteś .:tak::tak:
Ech kocham teksty mojej Klauduśki .
Karolcia waży już 8400,więc znów ładnie przybrała :tak::tak:

Kuba za to dziś mega narozrabiał w szkole .
Wszedł kilka razy na metalowe szafki i chciał taki słupek z 3 szafkami przewrócić na kolegę z klasy.
3 nauczycieli go trzymało ,a on i tak im uciekł i wlazł na te szafki i tam siedział.
Potem wkurzony faktem ,że jest ostatni do wejścia do klasy ,położył się na podłodze ,zatkał uszy i tłukł nogami w drzwi.
Huk podobno na całą szkołę szedł od tego kopania....
Czasami to już sił brak i ręce opadają z bezsilności :sorry2::sorry2::sorry2:
Dobra już nie smęcę
pozdrawiam i uciekam z psami na spacer ;-)

reklama
annte - ja już wiele razy myślałam o takiej "ucieczce" - może za nami zatęskni, zobaczy ile dla niego znaczymy, i że bez nas nie potrafi żyć. kilka razy się pakowałam, ale jakoś zawsze nas powstrzymał, więc nie wiem, czy to dobry sposób, ale.. trzeba próbować wszystkiego, żeby w razie rozstania (bardzo Ci tego nie życzę) nie było myśli "co by było gdyby". tak więc trzymam za Was mocne kciuki! trzymaj się silna dziewczyno:*

noc pod znakiem potopu szwedzkiego (taaa - @) i ran kutych zadanych tępym mieczem.. gdzieś pomiędzy 2, a 3 przebraniem siebie i łóżka wstawanie do dzieci - momo potwory, jedzenie, kupa, smoczek itp.

wczoraj byliśmy u teściowej, drin ze szwagierką? bezcenne;p później bawiliśmy się w ciuciu babkę:D prawie się zabiłam, ale zabawa przednia:)

idę się myć i wio do przedszkola.. a i zaraz zabiję swojego syna - pyskuje odkąd otworzył oczy:wściekła/y:

Ale mam okres masakra! mój brzuch..

Laura poszła spać o 22:00 i budziła się 2 razy .Ciekawe czy kiedyś zacznie mi przesypiać całe noce.. chciała bym się wyspać jeszcze kiedyś

Nie wiem czy wszędzie ale dziś jest -25% w smyku

annte mam nadzieje,że u Ciebie polepszą się relacja tak jak u mnie!

Kurcze.. Laura dostaje szału tak jeździ pięściami po dziąsłąch i nosku,że szok;( wczoraj o 20:00 wpadła w taki szał .. nie wiedzialam co już mam robić a żelu na dziąsła już nie mam:( myśałam,że samo przejdzie ale jak była prawie 21 a ona dalej tak sie zachowywała dałam połowe dawki normalnej paracetamolu w syropku i po 20 min. sie uspokoiła.

Witam się i ja:-) Nocka w porównaniu z poprzednią dużo gorsza ale cóż życie;-) Dziś w planach nie mam nic ciekawego może młoda na spacerku dziś będzie grzeczna bo wczoraj na sygnale z rykiem wracałam po godzinie:-(
Pieszczoszka współczuje okresu i pobudek kiedyś się wyśpisz na pewno;-)
Annte współczuje sytuacji z mężem i trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało:-)
Zanetta współczuje Tobie również okresu ale najważniejsze że jest:-)
Miłego dnia dziewczyny i jak kogoś pominęłam to przepraszam:-)

witajcie!
dołączam do niewyspanych, dzien rozpoczełysmy juz o 5 rano wiec chodze niewyspana za to Ola wariuje i jak narazie bawi sie w najlepsze. Wczoraj przyjechała do nas moja siostra i przywiazła gwiazdora w czekoladzie jak ona zobaczyła go w opakowaniu to tak sie zaczeła trząc i rece wyciagac po niego ze byłam w szoku, dałam jej a ona namietnie próbowała dostac sie do srodka i probowała zerwac złoto, wiec dałam jej do reki całeo bez złotka a to co dowod co z nim robiła, chwile polizała i jej zabrałam SL386444.jpgSL386441.jpgSL386445.jpg

Witam sie i tutaj;-)
u nas nocka lepsza od poprzedniej choc nie ominelo mnie budzenie przez synka bo on chcial miec korka w buzi non stop :sorry:
Pieszczoszka moj tez sie budzi od urodzenia w nocy wiec nie jestes sama
g010.gif

Teraz mały szaleje na łózku ale niedlugo zrobie mu drzemeczke bo zapewne bedzie padniety za jakies pół godziny :tak:o dziwo bawi sie sam od rana
a035.gif
super
a055.gif
aaa i juz coraz wiecej słychac jak mówi ,dada, mama,baba, oczywiscie nie swiadomie ale super sie tego słucha jak tak sam ze soba rozmawia
d030.gif

miłego dnia :***********

No dotarłam i tutaj. Dzieć odprowadzony do żłoba, forum ogarnięte, fb też więc czas się brać za robotę. Był plan na pierogi ale nic z tego- weny do lepienia brak. Będzie za to kebab z kurczaka w tortilli :D
A poza tym proza życia- sprzątanie, pranie, gotowanie ale bez dziecka w mieszkaniu więc pójdzie sprawniej. Noc całkiem przyzwoita więc nie narzekam, oczywiście mogło być lepiej ale mogło też być gorzej. Mąż od dzisiaj wrócił do pracy i muszę się na nowo przyzwyczaić, że go nie ma.

Życzę wszystkim miłego dzionka i jeszcze raz dziękuję za wczorajsze życzenia. Rzucam się w wir prac domowych :-)

dzien dobry
u nas nocka z 1 pobutka nad ranem i niespimy od 7 wogóle sie nie wyspałam :((
mała teraz lula starsza kawe i robi (\chyba juz z 8) a ja zaraz sie zabieram za ogarniecie tak szybko i lepic bede pierogi (KATASZA:)ehhehehe)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry