reklama

Maj 2012

reklama
A miałam zapytać was już dawno- dziewczyny walczące z odparzeniami- używacie pudru?
jak dziala na twojego to uzywaj . moja znajoma dla córci tez tylko pudru uzywa bo inne masci nie dzialaja. Jauzywam Linomag zielony ;)

natalka my tez dzis mamy szczepienie na 15.30 juz sie boje co to bedzie. Na szczescie mamy dzis tylko jedno wkłucie
my tez jedno i ostatnie jak narazie :-)

Oj tak czekam na Zmierzch :-) Premiera juz jutro :-) wiec czekam jak sie tylko w sieci pojawi i sciagam a zapowiada sie ciekawie ( choc ksiazki o niebo lepsze:tak: ) .Ci powiem ze ja na pocztaku sie tez nie interesowalam ta tematyka ale kiedys jakos dawno po premierze obejrzalam 1 czesc Zmierzchu z ciekawosci ....bo sobie myslalam o co takie halo robia ludzie :P i mnie wciagnelo do tego stopnia ze kupilam ksiazki i nie załuje ;) Poszłabym do kina ale ode mnie nikt nie lubi a sama jakos nie lubie chodzic wiec czekam z niecerpliwoscia kiedy wrzuca do internetu :D mam nadz ze szyblo :)

natalka ponoć ta ostatnia czesc jest kiepska, porównujac poprzednie. Maż widział zwiastun i chciał isc do kina na premiere ale w piatek idzie na rano do pracy wiec odpuscił

Widać jak bardzo różne dzieci są po tyym pudrze- sugerowałam sie opiniami innych, a tu taka niespodzianka ;)

Nie lubię Zmierzchu, wolę True Blood ;)

A my na 12 na rehabilitacje, nie chce mi się straszliwie. Pół miasta musze przejechać i pewnie i tak znowu nic z tego nie wyjdzie bo Piotrek będzie płakał.

reklama
azula powiem ci ze ja ogolnie filmów nie ogladam, owszem w kinie tak ale w domu to juz ni epamietam kiedy cos ogladałam, za to maz jest fanem i wszystkie filmy oglada. Mnie to jakos nie kreci :P

Natalia
u nas jest małe kino takie kameralne bardzo ale wiekszosc nowosci i premier jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry