reklama

Maj 2012

Hej

Paulinka moj tez nie chce pic, zrobi pare lyczkow i jest ryk:no:. I tez dostaje tylko soczki, bo woda pluje i sie krztusi.
Tak w ogole to mam ochote ryczec przez to moje dziecko. Znowu nic nie chce jesc oprocz mleka. Ile ja sie omecze zeby czegokolwiek sprobowal a ten nic kompletnie, wszystkim pluje, ryczy i zaciska buzie. Nie wiem , naprawde nie wiem jak go zachecic do jedzenia:crazy:.

Na dodatek powychodzilo mu jakies paskudztwo na czole i nie wiem co to jest. A wyglada to mniej wiecej tak jakby go komar pociupal.
) Chcialam wstawic zdjecie, ale cos nie chce sie wkleic, wiec wrzuce na zdjeciowy jak sie uda).
Wiem, ze ktoras tez pisla o takiej wysypce u swojego sykraba, chzba olisia ale nie jestem pewna.

Chcialam cos jeszcze napisac , ale juz nie pamietam.

Ps. Przepraszam ze bez polskich znakow ale maly mi cos poprzyciskal na klawiaturze i nie mam pojecia jak to naprawic.Trzeba czekac na malza:baffled:.

reklama
paulinka oczywiście ,że mam:) Ale Laura taka zdolna i zwinęła je i ubrudziła właśnie 1 raz ten materac..

dziewczyny jak wasze wozki wygladaja w wersji spacerowej?? bo moj wydaje mi sie ze jakos .. dziwnie.. pozniej moze wkleje fotke

tynka5 nie wiem czy w tym problem jest ze ni emasz polskich znaków ale po prawej stronie monitora, na dole jest znak PL masz takie cos? i jak nacisniesz na to co ci wyskakuje?

Pieszczoszka ja mam taki materac tez z pianki i go wyprałam w automacie

Ostatnia edycja:
As - dokładnie taki DUŻY BASEN NAMIOT NA PIŁECZKI KULKI (2773803983) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , ale mój był zdecydowanie tańszy!
u mnie chodzi o dziadków, nie teściową i o dziwo w takich chwilach myślę, że lepsza teściowa... aż tak stuknięta to nie jest żeby mieć pretensje o przyjmowanie matki, teściowej, czy siostry.. życzę Ci siły z teściem, bo wiem ile jej trzeba! &za Twoją cierpliwość!

Tynka - a przecierowego soku próbowałaś? może gęste spasuje? a jak nie to mieszaj zupkę/soczek z mlekiem właśnie i zmniejszaj mleko.. obrzydliwe, ale może podziała:0)

my po spacerku, wyszło słonko i jest rześko i przyjemnie, aż mi lżej na duszy:)

aaaa, udało mi strzelić fotkę naszych perełek:D
100_3169.jpg

tynka - albo klawiatura:)

Ostatnia edycja:
Olisiaa jest tam zaznaczone na polski jezyk. Nie wiem co ten lobuziak poprzyciskal ze nawet literki mi pozamienial:szok:.

Zanetaa a to tak mozna mieszac mleko z zupka. Mi to sie kojarzy z niezla rewolucja w zoladku:baffled:. On soczki wlasnie przecierowe pije innymi sie krztusi.
A Hanusia boska z tymi perelkami:tak:.

Zanetkaa super ząbki ma Hania :-)

Pieszczoszka a co z twoim wózkiem ?? przeciez ogladałas go juz przy zakupie i po ??? i nic niepokojacego nie widzialas....

jak dla mnie mój tez wyglada normalnie ,jezdzimy caly czas i nie zauwazylam nic co by mnie zaniepokoilo.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry