reklama

Maj 2012

Zapięłam chyba Lauruni na noc za luźno pampersa...2 prześcieradła osikane i brzydko mówiąc posrane! i na dodatek materac też i kołdra! jak ona to zrobiła?

andav chyba do nk się za bardzo przyzwyczaiłam.A Seba nic nie ma przeciwko fb chodzi tylko o to,że i tak dość dużo czasu spędzam na kompie a fb już by mnie pochłonął całkowicie...
Sebastian narzeka,że mało czasu mu poświęcam.. tylko komputer i komputer.

Musze kupić kubek niekapek czy coś takiego bo Laura dalej na butli i na dodatek dalej mleko pije z małego smoczka jedynie gęste soki pije z 3 +.Jak będzie gotówka wymienam smoczki wszystkie i kupie jej te niekapki tez.

reklama
witajcie! przepraszam ale napisze krótko bo sie rozpisałam i odpowiedziałam kazdej z osobna i mi posta skasowało a nie mam tyle czasu zeby przysiasc i napisac ponownie bo spodziewam sie gosci i musze ogarnac chate,a Ola spi wiec mam nadzieje sie szybko uwinac. Po południu jeszcze mam klientke na makijaz, a mnie tak głowa boli ze az mi niedobrze. NApisze najwyzej troche pozniej jak znajde chwile
za potrzebujace &&&
miłego dnia

u nas noc jak zawsze chyba 4ry razy wstawalam- szczerze to juz nawet nie licze, poprostu wstaje, wyjmuje cyca, karmie i ide spac- od 6.30 synek juz nie spi- teraz padl a ja zrobilam obiady dla wszystkich- synka, mnie i chlopa- zoladek mnie strasznie od paru dni boli wiec sobie zupki ryzowe lekkostrawne serwuje ;-)3BIT sie chlodzi- nareszcie zrobilam bo dziewczyny namietnie na fb smaka robia :) a ze jutro wybywamy do rodziny to wezme go ze soba zebysmy calej blachy nie wrabali:-)

Pieszczoszka a ty myslisz ze u mnie jest inaczej z internetem?:tak:tez slysze zrzedzenie meza... trzeba poprostu cwiczyc panowanie nad soba i czasem wylaczyc kompa i juz- jak cie fb za bardzo wciagnie to skakusujesz- dawaj do nas :)

zanetAA, to super, ze tak daleko:))) lepsze 2 km niz na tym samym podworku:)))

anntee powodzenia z mezem &&&&, u nas tez byla masakra jak sie Amelia urodzila, chyba wszyscy to przechodza;-)

fiore ja tylko czekam az Ola zacznie byc troche samodzielna:))), oby do raczkowania:))) wtedy to juz z gorki

Lece milego dnia kobietki

Witam dziewczyny :-)
u nas nocka taka sobie ...maly o 3.30 postanowił ze on juz spac nie bedzie ...ja sie obkęrcam do jego łożeczka zobaczyc a on oczy w 5 zł .,w poprzek łóżka i z bananem na twarzy ...:baffled: ze nie udalo mi sie go uspic bo jęczał to dałam mleka i jakos zasnal ale dopiero o 4.30 :szok: nie wiem co mu sie ostatnio takie pobudki nocne właczyły ,jeszcze tydzien temu mruczał tylko na mlesio i szedl spać zaraz dalej :crazy: Ale pospalismy do 7.30 więc bez tragedii ;-)

Andav moj 3bit też sie chłodzi w lodówce:-) dzisiaj rano robiłam :-)

nie wiem co komu jeszcze wiec za potrzebujace &&&& i za ząbkujące maluszki tez ...oby szybko wyszły zębolki i jak najmniej bólu sprawiały ;-)

Witajcie,
jak emocje opadną to się człowiekowi wydaje, że nie taki diabeł straszny jak go malują. Będzie dobrze, mam nadzieję, dzięki za wsparcie dziewczyny.

U nas nocka w miarę, karmienie przed północą, póżniej nie wiem o której bo nie sprawdziłam godziny, wzięłam małą do łóżka i tak spałyśmy do rana. Teraz też śpi. Wstała o 7.3o i teraz niedawno usnęła. Ciekawe jak długo pośpi.

Amelko :* na 6m!
Suse, gratuluję ząbka!

Ostatnia edycja:
Leo gratulujemy 2 ząbka:)
Amelinko wszystkiego najlepszego z okazji pół roczku:)
Żanetko jak nawet dziadki się do Was pofatygują to zawsze możecie zgasić światło i udawać, że Was nie ma:)

My dzisiaj spaliśmy do 9:30, ale to u nas norma wstajemy zawsze między 8:30,a 10:30:) Synuś wczoraj był trochę marudny i oczywiście wymacałam mu dziąsełka:) Ale nic nie ma...:( Kurcze on chyba bezzębny będzie...:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry