reklama

Maj 2012

Witam ponownie po dość dużej histerii o nie wiadomo o co:szok: Darła się jakby ją ze skóry obdzierali.
Nawet nie mam jak wam odpisać bo cały czas hlipie a ja musiałam na chwilę się wyłączyć.
Dla półroczniaków mocne buziaki, dla kolejnych ząbków gratulacje, dla ząbkujących szybkiego końca a za wszystkie potrzebujące mocne kciuki ( Fiore za badania).
My na weekend będziemy u moich rodziców bo mąż wyjeżdża i nie chce mi się samej siedzieć, wiec nie obiecuję że wpadnę do Was ale myślami będę z Wami:-)
Miłego i spokojnego weekendu wszystkim życzę:-)

reklama
hej ja już po wizycie u dentysty ach jaka ulga tak to można funkcjonować...
fiore ja też podczas ciąży miałam problem z zębami mam jakieś te zęby takie bolaki :-D
annete na pewno będzie dobrze mała szybko podrośnie i będzie dużo lżej my też się tak nie raz pokłócimy zazwyczaj mam pretensje że mi mój M nic nie pomaga przy małym i mam ochotę zabrać się i pojechać by zobaczył jak jest bez nas ... ale tylko tak mówię na drugi dzień już mi przechodzi i szara codzienność ..
Paulinka spokojnie przyjdzie i na niego czas nie ma co się śpieszyć z ząbkami słyszałam że im pużniej tym lepiej
Zaneta to są twoi dziadkowie czy twojego męża?? , to co piszesz jakie oni Tobie cyrki urządzają to aż się wierzyć nie chce...
edit
najlepszego na pół roczku dla Amelinki :)

Annte &&& oby wszystko sie ulozylo.

Kasiula mialam pisac zeby zab przestal bolec a Ty juz po wizycie u dentysty wiec napewno bedzie wszystko w porzadku:)

Zaneta moj po dzisiejszej nocy tez ma pupe odparzona.
Pieszczoszka ale mialas atrakcje , zdolna Laurunia:D robi wszystko zeby mamusi sie nie nudzilo:tak:

Fiore &&& za badania

Gratuluje zabkow!!!

Buziaczki na 6m!!!

&&&& za zmeczone i potrzebujace:)

U nas nocka nie zaciekawa mlodego strasznie meczyl bol dziaselek i plakal przez sen , musialam mu podac syrop przeciwbolowy zeby mu ulzyc w bolu. Za to dzis rano w buziuni Jaska zauwazylam 2 zabki:D jeden juz rowno nad dziasekiem a drugiemu rog wystaje nad dziaseko:), wiec moge mu wybaczyc te niewyspane noce.
Mlody wlasnie usnol to pedze robic obiadek bo corcia dzis wczesniej ze szkoly wraca.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry