kasiula222
Fanka BB :)
hej u nas noc kiepska jak zwykle
młody obudził się po 3 i nie chciał spać ale poległ w końcu ...
Niuska dobrze że Emmusi już lepiej
Dr Asia witaj i pisz ile się da
pieszczoszka dacie radę z pieniędzmi to tak jest im ma się więcej tym się więcej wydaje...A teraz Z czego pisałaś Seba więcej zarobi więc będzie ok MY mamy jedną wypłatę 2000 zł i trochę w domu dorobi mąż ale jest ok starcza na wszystko i czasem zostanie ...zależy jaki miesiąc teraz zima i są wydatki a węgiel
Niuska dobrze że Emmusi już lepiej

Dr Asia witaj i pisz ile się da

pieszczoszka dacie radę z pieniędzmi to tak jest im ma się więcej tym się więcej wydaje...A teraz Z czego pisałaś Seba więcej zarobi więc będzie ok MY mamy jedną wypłatę 2000 zł i trochę w domu dorobi mąż ale jest ok starcza na wszystko i czasem zostanie ...zależy jaki miesiąc teraz zima i są wydatki a węgiel
. Tzn. teraz z racji tego, że mamy ten żłobek prywatny z dofinansowaniem zostaliśmy skreśleni z listy do żłobka panstwowego.
wiec wklejam na odpowiedni
Jak jakiś dniówek nie podłapie to chyba tylko wodzionka i chleb z tustym nam pozostanie no i kartofle
Chętnie za parę złotych bym się jakimś dzieckiem zajęła w podobnym do Amelianki wieku mieszkanie mamy duże ja mam wprawę i cierpliwość(której za młodu miałam o wiele mniej)no ale nie mam takiego kursu ukończonego ,a mnie nawet teraz nie stać by na taki iść