Hej
Azula mama mojej koleżanki opiekuje się właśnie dwójeczką takich maluszków jak nasze i z tego co wiem nie ma żadnego kursu, więc może i tobie się uda.
Zanetaa bardzo łatwo jest wystawić coś na allegro, na pewno sobie poradzisz. Biedny Bartuś oby szybciutko mu przeszło.
Pieszczoszka zdróweczka dla Lauruni i oczywiście pogodzenia się z Sebą.
Kasiula ja też zażywałam ten antybiotyk podczas karmienia piersią.
Annte kochana przytulam Cię mocno i życzę dużo siły i żeby ten twój chłop w końcu się opamiętał, bo chyba nie wie co może stracić.
DrAsia witaj
Dziewczyny oj jak ja dobrze znam problem z brakiem kasy. My już tak ciągniemy od paru dobrych miesięcy. Ledwo starcza od wypłaty do wypłaty. I z tego też powodu postanowiliśmy wyjechać do Anglii. I to już za 3 tygodnie
. Kurcze boję się tego straszliwie.Jak my się tam odnajdziemy? jak mała sobie poradzi w obcym kraju? Mam pełno obaw, a z drugiej strony się cieszę. Zaczniemy nowe życie, będzie nam lżej finansowo i będziemy mieszkać sami:-). No i nie będziemy sami, mamy tam rodzinę, więc jakoś to będzie.
Ok zmykam, do małego bo Ł się nim zajmuje i przed chwilką Kuba wszamał kawałek gazety a tatuś nawet tego nie zauważył

.
Trzymajcie się cieplutko, miłego weekendu

.