pieszczoszka1988
Jestem mamusią
nie szło jej uspać ,gorączka nie spadała więc dałam czopek.Po nim się wyraźnie uspokoiła.
Dałam jej butle i dopiero teraz usnęła .
Dałam jej butle i dopiero teraz usnęła .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
;-) Czasami teksty tych naszych "chłopów" są tak żałosne, że aż śmieszne ;-) szkoda, że nie potrafię teraz przytoczyć żadnego przykładu jakiegoś "mądrego" tekstu mojego Ch., bo też parę razy ręce i nogi mi opadły...
Dobrze, że już wiadomo co dolega Bartkowi, teraz już będzie tylko lepiej. &&
:-) Pełno ludzi, pełno krzykliwych reklam, promocji... Ale ja chyba to lubię przed świętami ;-) Trzymam kciuki za jutrzejszy I dzień w pracy... Oby szybko zleciało.
No i stało się ksiądz skończył kazanie i .... czekał na mojego męża... hihi wszyscy czekali
. 
A teraz 22:15 i oczywiscie rzeski jak skowronek na wiosne 
.Mysio Gabrysiowi świetnie w barwach narodowych no po prostu napatrzeć sie nie mogłam taki przystojny:-)A u nas też noc była też z fochami na cyca nie wiem czemu i te darcie się.Katasza co do smoka to ja z 0-3 zaczętego używać jak Amelianka 4 miesiące miała teraz niedawno na uniwersalny czyli chyba 0-6 przeszłam i mam z tym smokiem zamiar jeszcze trwać (ona ma naprawdę niedużą główkę)I większy smok by ją chyba udusił