natalka1704
Fanka BB :)
Anik współczuje ci ze trafiłas na taka lekarkę
brak słów....
Pieszczoszka ale Lala juz jest silna
super ;-)
brak słów....Pieszczoszka ale Lala juz jest silna
super ;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
brak słów....
super ;-)
co przeżyłam, to moje i niestety jak widać zostawiło we mnie ślad... Bo jeśli jest cokolwiek co odbiega od normy to po prostu się o niego boję. A komu to zawdzięczam, już wiesz...
:-):-) z nim to mogę i 50godz jeździć hehe jak by tylko S to przeczytał...

miałas naprawde strasznego pecha trafiajac do tego szpitala i na taka lekarke az naprawde brak słow
..przynajmniej juz wiesz jakiego szpitala unikać.....I nigdy nie daj sobie wmówić nikomu ze jestes zla matka
jak widać na Twoim przykładzie twoja intuicja podpowiadała ci lepiej niż te konowały
ale naprawde tymi kupkami sie nie przejmuj twój Krzys to okaz zdrowia ;-) gdybym ci Kuby pokazał te luźne kupki to bys zapewne pow ze identyczne u twojego
próbuję sobie przypomnieć czy gratulowałam kiedykolwiek??
.A niby powinny dzieci to robić z czworaków .Nasze są cwańsze i szybciej siadają.Pamiętam zdjęcie Laury z przed miesiąca(może więcej) w wanience i ja się wtedy pytałam ,że ona ładnie siedzi.No i mniej więcej w tym samym wieku Amisia też to co Laura umiała,a teraz w podobny sposób chce siadać ,a z wybicia w wózku ,foteliku to już siada bez problemu:-) .Fiore zdrówka
Anik testowałaś????As ja nie wiem jak Ty to wytrzymujesz

Nie zdziwiłabym się wcale ,że @ przez te kilogramy brak
tzn brak tych kilogramów.Na miesiąc proponuję po 2-3 kg zrzucać no chyba ,że już obecnie ważysz 500 kg;-).Jeśli można i nie tajemnica ile ważysz i jaki wzrost?