reklama

Maj 2012

reklama
widzę,że szał na Greya :) Ja czekam na trzecią część-ma wyjść po polsku na początku stycznia dopiero :)
Pierwsze dwie części mam książki a nie ebooki więc nie podzielę się ;-) ale na gwiazdkę już sobie zamówiłam u mojego Mikołaja kindle więc niebawem i ja zacznę kolekcjonować ebooki :)

czarnula przytulam :* mam nadzieje,że się Wam poukłada wszystko

ja dalej nie nadrobie ... Laura na tpo nie pozwala.
Więc w skrócie: byłam na odbudownie zęba,kanałowe mam w przyszłym tyg.
mam jeszcze 7 dziur do zrobienia w tym jedna też do kanałówki i cztery ósemki do usunięcia- świetnie:wściekła/y:

Tom pierwszy to "50 twarzy Greya" ? Dzisia będę doczytywac choc oczy sie kleja - spalam 3 godziny w nocy :-(:-(:-(:-( jakby cos to moge wyslac komus :-p "Ciemniejszą stronę Greya" też już mam :-p

Czarnula - :* ułoży się wszystko...

olisia - ja też mam wszystko w porządku. uwielbiam książki w tym formacie, może trzeba ściągnąć najnowszego AR?

andav - znowu nie zdążyłam, a bym pomogła. :D

czarnulka - tule Cię mocno, obyś znalazła rozwiązanie tego problemu - łatwe lub trudne, ale rozwiązanie.

matko, zaraz uduszę Hanuśkę! (Pieszczoszka), normalnie miauczy, śpiąca jest, a po włożeniu do łóżeczka wrzask:[

Ostatnia edycja:
reklama
zanetaa - pozwole Ci popelnic ten dobry uczynek i wyslac mi pierwsza czesc Greya ;-) Zaraz napisze Ci na priva. I nie dus Hanulki. Moj od urodzenia nie chce spac sam a u Ciebie to wyjatek od reguly, wiec i tak masz lzej w tym wzgledzie :-p

Reszcie odpisze po zmainie pieluchy :sorry2:

Edit: albo i troche pozniej, bo marud ma inne plany ;-)

PS. Jak mozna odbudowac zab przed kanalowym :confused:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry