reklama

Maj 2012

reklama
Narobiłyście mi ochoty na tego Grey'a. Nawet dałam szanse Zanecie ale widzę, ma inne sprawy na głowie. Zaczekam do jutra a jak nie to się do którejś z was zgłoszę ;-)

to ja mam tak samo - tez chcialam dac zanecie szanse na ten jej upragniony dobry uczynek ale najwyrazniej pochlonely ja przygotowania imprezowe i figa z makiem :sorry2:A jakas inna lektura niz dzieciowa na weekend by sie przydala :tak:

Melduję się wieczornie.
Ninka już śpi, padła dziś już o 19.00, już w kąpieli marudziła, nie dała sobie umyć włosków. W pośpiechu robiłam jej kaszkę w butli a ona już darła się w niebogłosy, z tego wszystkiego nasypałam za dużo i wyszła za gęsta:szok: trochę pociągnęła i doprawiła cycem.
A ja posprzątałam moją mini kuchnię, tzn ogarnęłam, ale za to zrobiłam pranie, odkurzyłam, uprałam dywan!
A teraz jem kolację, lubię czasami być sama.
Zaraz poczytam Greya:-D

dziewczyny Zaneta mi przesłała I część, więc mogę odesłać, dajcie maila na priva.

to dziwne ze u mnie trzeba za to płacic !!! bo skoro dzwoniłam i mi tak powiedziano widac u mnie tak jest albo jest tak jak mówicie robią mnie w ch,,, u chca sciagac kase gnoje!! wkurzylam sie teraz

a tym czasem ide sie naszprycować ketanolem bo mam dosc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry