• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
Narobiłyście mi ochoty na tego Grey'a. Nawet dałam szanse Zanecie ale widzę, ma inne sprawy na głowie. Zaczekam do jutra a jak nie to się do którejś z was zgłoszę ;-)

to ja mam tak samo - tez chcialam dac zanecie szanse na ten jej upragniony dobry uczynek ale najwyrazniej pochlonely ja przygotowania imprezowe i figa z makiem :sorry2:A jakas inna lektura niz dzieciowa na weekend by sie przydala :tak:

Melduję się wieczornie.
Ninka już śpi, padła dziś już o 19.00, już w kąpieli marudziła, nie dała sobie umyć włosków. W pośpiechu robiłam jej kaszkę w butli a ona już darła się w niebogłosy, z tego wszystkiego nasypałam za dużo i wyszła za gęsta:szok: trochę pociągnęła i doprawiła cycem.
A ja posprzątałam moją mini kuchnię, tzn ogarnęłam, ale za to zrobiłam pranie, odkurzyłam, uprałam dywan!
A teraz jem kolację, lubię czasami być sama.
Zaraz poczytam Greya:-D

dziewczyny Zaneta mi przesłała I część, więc mogę odesłać, dajcie maila na priva.

to dziwne ze u mnie trzeba za to płacic !!! bo skoro dzwoniłam i mi tak powiedziano widac u mnie tak jest albo jest tak jak mówicie robią mnie w ch,,, u chca sciagac kase gnoje!! wkurzylam sie teraz

a tym czasem ide sie naszprycować ketanolem bo mam dosc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry