joasia79
Fanka BB :)
no widzę właśnie,że jest szał i wszystkie zaczytaneJoasia zaGrey'owałyśmy forum![]()
ksiązka akcji niesamowitej nie ma, jak dla mnie realna poza własnie kasą, choć kto wie.. wciąga i fajnie się ją czyta. na początku Anastasia wycięła orła przed Grey'em - ident patent jak ja, ale później gdzieś jej ta fajtłapowatość minęła, to mnie wkurza;p
czarnula współczuję CI bardzo. No co za dupek. Uważam,że on nie zasługuje na Was i chyba dobrze,ze się rozstajecie niż macie życ obok siebie nieszczęśliwi. Mam nadzieje,że będziesz silna,że dasz sobie rade a kiedyś spotkasz na swojej drodze kogoś kto bedzie wart Ciebie i Twojej miłości,kto pokocha Ciebie,zaakceptuje i również pokocha Twoje dzieciaki i da Ci szczęście. I tego Ci z całego serca życzę!
pieszczoszka pytasz skąd my mamy czas na czytanie? Ja czytam codziennie-nie umiem żyć bez książki-nałóg jestem taki jak Zanetaa :-). Czytam jak dzieciaki śpią,jak Nati w przedszkolu (4 razy w tyg po 2,5h) to czytam na głos młodemu-on w przeciwieństwie do MŁodej jeszcze słucha z ciekawością
a jeśli chodzi o Laurę i jej zaborczość do Twojej osoby to myślę podobnie jak dziewczyny i popieram to,że wyspane dziecko to połowa sukcesu. My z córcią mieliśmy też tak,zdarzało się,ze wyła,nic nie pomagało,ja sama w domu,TŻ w pracy,jak już zrezygnowana odkładałam ją do łóżeczka aby wyjść i się uspokoic to ona się w tym łózeczku uspokajała i po prostu zasypiała
Dziękuję bardzo wszystkim za życzenia dla mojej córci-wczoraj mieliśmy imprezę urodzinową,torcik pyszny,Młoda zachwycona,wybawiła i wyszalała się z dzieciakami,prezenty fajne dostała
bo 2 dni temu zaglądalam małemu w paszczę i były zdecydowanie niżej niż dziś
Zęby sie nie przebiły, aczkowlwiek juz są 2 kwadraciki w miejscu dolnych jedynrk... Ali placze non stop, nie spi po nocach, jak przespi 2/3 h to jest radość w domu!...Kamilia, Viburcol srednio działają :-( jednym słowem nie mam juz mocy:-( Z M przechodzimy kryzys rodzicielski:-( Wczoraj juz nie mogliśmy słuchać tego marudzenia+ płaczu :-(
&&&& aby malutkiemu szybko przeszło i wszystko wróciło do normy!
założyłam kilka dni temu tego FB ale dziwne to jest jakoś takie pogmatwane.. a jak mogę dostać się tam gdzie jest ta grupa majówek? oczywiście jeśli mogę się wprosić

A te kwadraciki idą ku górze do wierzchu dziąsła.
Nie wspomne o tym ze w p[racy nie umiem sie skupic lub ziewam co 4 sekundy