natalka1704
Fanka BB :)
Leo , Olunia , Laura naj naj naj :*********
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale nie mam czasu żeby na spokojnie usiąść a niestety też muszę mieć chociaż namiastkę spokoju :-)Miłego dnia dziewczyny:-)
zrobiłam jej mleko i cyrk rozpoczęty aż do po 2
żeby było zabawniej to moje przeziębienie okazało się grypą żołądkową - rzygałam jak kot, a z żołądka zrobił mi się twardy supeł. nie mogłam ustać na nogach, a Hania dalej się darła (ryk, obadanie, czy matka idzie, jak nie to znowu ryk - Flaurka), więc poprosiłam Miśka żeby ją uśpił, bo ja nie daję rady (zostawał z nią jak ja haftowałam), ale powiedział mi "kochanie, ja wstaję rano, Hania się zaraz uśpi" i spał dalej, a ja wkurzona, słaniająca się na nogach woziłam małego rozdarciucha. kilka razy jeszcze wstawałam i karmiłam o 3 chyba, ale już w miarę spała, za to ja nie wiedziałam jak się ułożyć żeby mniej bolało. o 7 nie mogłam wstać, jakoś doczłapałam do kuchni, zrobiłam Nutce mleko i nakarmiłam ją, odłożyłam i przysypiałam dalej co chwilka puszczając jej muzykę z torebki (takiej zabawkowej), a Bartka na śniadanie wysłałam do dziadków.

,więc średnio wyspana jestem.

Ponadto strzelił fochem na kaszkę - rano zjada całą, ale ta o 12 i na noc już nie zawsze wejdzie i zdarzy mu sie sporo zostawić... Dzisiejszą południową zjadł w dwóch ratach. I znów pojawiają się kupy pół na pół - pół normalna i dalej idzie luźna. Będę mu Lakcid podawała - probiotyk nie zaszkodzi, a może mu tam w brzuszku wyreguluje trochę. Dopiero co jelitówka mu minęła (zdążył jednak moją mamę zarazić - Zanetaa - panuje dosłownie epidemia jednodniowej jelitówki - potrzyma dzień i ustępuje). Dałam mu teraz Camilię i zasnął. Ale chyba wrócimy do Bobodentu, bo jakbym miała podawać Camilię codziennie albo i 2 razy dziennie czasami, to bym z torbami poszła - no drogie cholerstwo jest.