Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

). Z namowami na butelke tez sie nie spotkalam. ALE za to duzy szacunek okazuje sie mamom cycujacym - az sie sama zdziwilam. I to nie tylko wsrod "branzowcow" (gin, polozne) ale i innych mam (w tym butelkowych) a nawet mezczyzn
Zebralam multum komplementow i pochwal - tak od Niemcow jak i Rosjan
Fajnie, ze sa mamy przechodzace poczatki karmienia bezbolesnie - wszystkie znane mi na zywo mamy jednak mialy krwawe poczatki. Babka, ktora poznalam na porodowce tez byla obolala, posiniaczona i w strupach, choc to bylo jej trzecie dziecko (w odstepach co 2 lata). Ciekawe od czego to zalezy... Po lekturze Greya mam niegrzeczne skojarzenia, czemu niektore kobitki moga miec bardziej zahartowane brodawki
;-)
Ja probowalam swoje hartowac (przyzwoitymi metodami
) ale guzik mi to dalo. W kazdym razie dopiero po ladnych paru tygodniach cycowanie zaczelo mi sprawiac przyjemnosc. Na poczatku nie moglam uwierzyc, ze mozna to polubic 

Spokojnego dnia i powodzenia potrzebujacym!!!
Dziś przyjeżdża do mnie moja koleżanka która mieszka w Anglii i przyleciała do Polski na parę dni, wreszcie się nagadamy chociaż trochę:-)
wczoraj byłam na mieści i nic a nic nie ma ....ale to tak zawsze jest jak człowiek czegoś potrzebuje