Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no oby wszystkie spały )
Ostatnio Ola troche nam marudziła i mowilismy do niej ze ma byc grzeczna bo gwiazdor nie przyjdzie z prezentem i My sie dzis z T. smialismy ze Ola chyba sie wystraszyła bo rano nam spała az do 8.00 co sie bardzo rzadko zdarza(moze i jeszcze dłuzej by pospała, ale moja siostra zadzwoniła i nas wszystkich obudziła)
a moja dziś też chyba w strachu hehe bo spała prawie do 9:00 hehe ale wiesz poszła spać sobie o 0:00 i w nocy pobudeczki standardowo na szczęście tylko dwie
Ula dopiero poszła spać a to dlatego, że byliśmy na pomocy świątecznej. Dopadł ją mega suchy kaszel, a że synek siostry na zapalenie oskrzeli i kaszle podobnie to wolałam jechać. Na szczęście "tylko" infekcja wirusowa i to ponoć lekka. Ula dostała leki i zobaczymy co będzie dalej.
Wigilia udana, ja nawet nie umieram z przejedzenia. Życzę wszystkim dobrej nocki
Cieszę się że wigilia wam upłynęła w spokoju
Nam Gabrych zasnął po 22.00 i nawet nie marudził... za to teraz odreagowuje... płacze strasznie przez sen... za dużo wrażeń na taki mały łepek
A my siedzimy na kanapie jemy czekolade i karkówkę oraz oglądamy bajki