reklama

Maj 2012

kugela, mnie się o 3 zdarzało - szczególnie, jak się z mężem w "Z Archiwum X" wciągnęliśmy :-p czasoprzestrzeń nie istniała :-D a teraz.... a teraz moje dziecię siedzi obok, bawi się grzechotką i jest najszczęśliwszy pod słońcem :-D ta kupa go wybudziła :dry: ale, że siedzi tak grzecznie, jakby go nie było, absolutnie mi nie przeszkadza ;-) a jak Wasze pociechy? Śpią?

p.s -> pochwaliłam go dzisiaj, że tylko okazjonalnie mi tak robił, i proszę :-D

reklama
w kazdym razie Wam powiem z doswiadczenia, ze wstawanie wczesniejsze nic nie daje: dziec nadrabia brakujace godziny snu drzemkami za dnia i wieczorem moze harcowac dalej, podczas gdy mama ledwo zipie :-p Ponadto mysle sobie tak, ze te mamy, ktorych dzieci grzecznie ida lulu o 19, bedac w ciazy nie chodzily o 19 spac ;-)

tak Was czytam od kilku godzin i się załamuję, zaocznie za Was, bo ja bym chyba harakiri popełniła jakby mi dziecię tak spać chodziło, szacun!
i ta sobie pomyślalam tez o tym wczesniejszym budzeniu tylko może nie tak z grubej rury o 7 tylko po pół godzinki wczesniej co 2 dni np? moze to by pomogło. Albo chociaz po kwadransie?
Z resztą zalezy co komu odpowiada. Ja i w ciązy i teraz chodzę spać dośc późno (1-2) ale potrzeba mi tego czasu dla siebie, na ogarnięcie domu w spokoju itp

Mój z dnia na dzień przesypia coraz dlużej :D dziś już jak na razie +6h po pierwszej butli. Teraz wypił 160 ml i zobaczymy czy wstanie za 2h czy może dotrzyma do 5/6.00. Teraz tylko mnie zastanawia czy wcześniej przyczyną częstych pobudek było to że się nie dojadał czy tylko to że chciał se podziamgać cycka. Za tym drugim bardziej obstaję :P

kilolek - u nas takie akcje przez zęby... wyje z bólu - to widać, ze nie są to jakieś tam marudy... już nie wiem sama jak mu pomóc, znowu dałam p/bólowy, bo się nie da :-(:-(:-(

reklama
anik. łączę się w bólu. A konkretniej Gabryś z Krzysiem. Właśnie też dałam mu Ibum, bo widać było, że z bólu płacze, a nie ze zmęczenia. Zasnął. Muszę w poniedziałek zrobić tour de apteka i poszukać tego vibocurolu bez recepty. A jak się nie uda to do lekarza podejdę po receptę. Ja w homeopatię co prawda nie wierzę, ale może Gabryś wierzy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry