As 76
truskawkowa mama
Moja też już spi .As rozumiem, że w aktualnej jest beton nie do przebicia po prostu?
Moje drogie panie... mój już śpi![]()
Padła 10 minut temu .
AHA !!!!!
MAŁA PEŁZA JUŻ ŚWIADOMIE -WRESZCIE NAM SIĘ UDAŁO !!!!
Choinka pomogła i zmieniające kolor ledowe lampki na niej.

Co do Kuby to jedna wielka masakra w szkole !!!!

We wtorek przyszedł ze śladami dosłownie 10 wbitych paznokci w przedramię -bo tak go kolega ścisnał .

W środę znów kolega mu zalazł za skórę,bo kazał go odciągnąć komuś z pod sali komputerowej ,ponieważ tamten musi wejść pierwszy i zająć najlepszy komputer i młody nie wytrzymał ,więc dostało się również vice dyrektorce

Kopnął ją kilka razy i narobił siniaków .
Piszę szczerze -Kuba miał rację i dobrze zrobił !!!

W czwartek na moich oczach ,gdy byłam w gabinecie dyrektorki pobił się z pedagog szkolną ,logopedą,psychologiem,reedukatorką i panią od biofeedbeku w 1 osobie

To się kobieta ustawiła by tyle zawodów jednocześnie wykonywać w godzinach szkolnych nie?

I tu Kuba też miał rację ,więc mu nawet uwagi nie zwróciłam .

Posłuchałam ,posłuchałam co szanowna dyrekcja ma mi do powiedzenia i wyszłam.A w domu podjęłam decyzję o zmianie szkoły .
Już znalazłam super szkołę i najprawdopodobniej od wtorku Kuba zostanie do niej zaproszony na okres próbny

Szkoła prywatna dla takich dzieci jak Kubuś .
Klasa 8 osób i 2 wychowawców.
Cała kadra to specjaliści od pracy z trudnymi dziećmi.
Wszystkie zajęcia będzie miał w szkole ,a dowóz musi nam zapewnić gmina .
Tu link jak któraś ciekawa

http://szkolawspierania.edu.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=30
Ostatnia edycja:
.No cóż pójdę po inne tabsy do ginki i postaram się 5 kg do wiosny wytopić słoniny skoro nie ma cycania to już nic na przeszkodzie nie stanie.Trochę mi żal ale to córeńka tak zadecydowała ja bym tak do roku chciała no cóż jej nie pasuje łeb w drugą stronę i krzyki przy jakichkolwiek próbach wsadzenia cyca w paszczę:-(
i na pewno nie jest to związane z późnym chodzeniem spać bo ja zawsze chodzę spać między 24-3 i w ciąży też tak chodziłam a mały śpi nam super od samego początku