Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale my z mezem nie zabardzo wyspani.Pogoda dzis do bani caly dzien leje i wieje.
1/4 nie nadaje sie wogole do zamieszkania,nie wiem skad maja pomysly wynajmu(taaak...wiem,Rumunii,Albanczycy i inni uchodzcy biora takie mieszkania,by sie ukrywac przed prawem) i 1/4 ma problem metrazu bo albo wstawisz mala kuchenke albo stol.Z dwojka dzieci bylo by ciezko,a wiem co mowie bo w PL do 15r.z.mieszkalismy w malej kawalerce,a potem w 2och pokojach z 47m2,ale byly inaczej rozlozone,a tu wyglada jakby ludzie mogli miec tylko stol bez kuchni-zamowia pizze,chinszczyzne i po problemie kto musi gotowac?,prysznic,lozko matrymonialne i lozko dwupietrowe,a swoje zycie wioda poza domem 
) i zajmowal sie malym,a ja przespalam calutka noc od 22 do 6.Dzis mi peka glowa,V jest pobudzona,Leo po takiej nocy...ale wiem skad,zmiana pogody pelna geba.Slonce i cisnienie zabijajace 
Aga: tu panikuja juz jak troche posypie- zimy nie widzieli!! Szkoly pozamykane! Ehh nie zasypalo- drogi czarne![]()
, niby tu ma spasc snieg ale ile w tym prawdy nie wiem bo jak narazie to leje deszcz i drogi znow pozalewane
Pielęgniarka tylko stwierdziła ,że szkoda z takim maluszkiem przychodzić bo w trzy doopy chorych dzieci teraz ale byłam pierwsza i potem kilka zdrowych dzieciaków starszych przyszło na bilans .Na razie was nie doczytam .Zdrowia chorującym i && za tych w potrzebie i buziaczki dla dzieciaczków:-)