reklama

Maj 2012

dzieki dziewczyny- dziwi mnie to bo myslalam ze bole migrenowe daja o sobie znac w o kresie dorastania a nie u 30letniej "baby":szok: teraz kolezanka mi podpowiedziala ze to moze po zzo!! co o tym myslicie? czytam troche o tym w internecie ale nie wiem czy to mozliwe zeby zespol popunkcyjny wyszedl po pol roku od znieczulenia????
Mam rzeczywiscie przy tym szum w uszach ale nie ma swiatlowstretu- poprostu draznia mnie halasy ale to logoczne jak boli glowa-
Anik wspolczuje twojemu mezowi bo rzeczywiscie sa to bole nie do zniesienia, a 3 razy w tygodniu to juz w ogole cos strasznego, as tobie rowniez!!! Najgorsze ze tu trzeba funkcjonowac, nie mozna sie polozyc i odpoczywac:szok::-(

swoja droga czytam ze po zzo nie mozna podnosic glowy przez 12 godzin- mi o tym nikt nie powiedzial!!!! juz nie pamietam czy ja podnosilam czy nie

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny! ja dzis mialam niezlego powera i wysprzatalam caly domek. wczoraj polozylam sie z malym po 20, pobudka o 7, kawka na sniadanie i chyba ta kawka postawila mnie na nogi bo nawet niezle sie czuje.

andav, myslalam o Was bo juz styczen :) super ze Twoj maly tak dzielnie zniosl przeprowadzke. ja tez mojego slyszalam zanim niania zadzialala :) my jakis czas temu przenieslismy Stasia do sypialni (zęby, ciagle pobudki, spanie za mna a lozko w sypialni wygodniejsze pod tym wzgledem niz mala kanapa u niego w pokoju) ale dzis postanowilam ze przenosimy go z powrotem do siebie. zobaczymy jak bedzie. mam nadzieje ze nie przyzwyczail sie za bardzo do nowego miejsca :/

Olisia, trzymam kciuki za nowa prace! mozesz pracowac na umowe zlecenie jak jestes na wychowawczym a z poprzedniej pracy nie moga Ci nic zrobic, a skoro nie chcesz juz tam pracowac to tymbardziej.

to tyle co pamietam :/

She wiem ze mog epracowac na zalecenie ale musze powiadomic pracodawce o tym ze podjęłam prace na zlecenie bo chodzi o składki w zusie, a tego chciałabym uniknac, a z drugiej strony boje sie ze bedzie mi robił jakies problemy. A moze orientujesz sie dokładniej o co chodzi z tym osobistym sprawowaniem opieki nad dzieckiem? Boje sie ze jak szef by sie dowiedział ze ja pracuje od 11-19 i od rana jestem z Ola a reszte dnia jest z Tomkiem to ze sie o to doczepi i przerwie mi urlop wychowawczy

Olisia, no to chyba masz racje... szczerze to myslalam ze nie mozna przerwac urlopu wychowawczego ale teraz przeczytalam ze jednak tak... i to juz chyba zalezy w takim przypadku od pracodawcy a skoro ten Twoj poprzedni taki czepliwy to moze byc roznie. wiec jak Ci zalezy na tej nowej pracy to chyba bedziesz musiala zrezygnowac z tamtej... ale ja pewnosci nie mam, musialabys moze na jakims prawniczym forum dokladnie dopytac...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry