reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
a czemu został u mamy przez to ,że masz grypę?
Nie koniecznie mały musi też ją złapać ...
u mnie ojciec kaszlał jak oszalały na wszystkie strony ale nikt się nie zaraził...

No właśnie dlatego, żeby się nie zaraził, bo u mnie chorowali wszyscy - Maciek, teść, teraz ja. Stąd wiem, że się roznosiło. A i tak mama dzwoniła kilka minut temu, że Krzyś pokasłuje i ma 37.2 - jutro pójdą do lekarza, niech go osłucha, mam nadzieję, że jakiś syropek pomoże :-( a mnie wszystko rwie, boli i kłuje, kaszle i kicham, więc nie chcę go doprawić mocniej.

ALI &&&&&&&& modle sie o zdrówko dla ciebie

ahoj laseczki ja tylko tak z doskoku dziewczyny po chorobie ale Oliwke zas cos bierze juz nie wytrzymam z ta dziewczyna ciagle chora kiedy to sie skonczy wrrrrr

zdrówka dla wszystkich i przespanych nocek
któras pytała o pokój w którm spi maluch a wiec nasza Klaudia przeszła w grudniu do Oliwki do pokoju i raze sobie spia a niania jak cos alarmuje :))

Ali kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

Moja od świąt śpi już we własnym pokoju i problemów z przeprowadzką żadnych nie było.
U mnie załamka ,ale to temat nie na forum.:no:
Napiszę tylko KUBUS :-:)-:)-:)-(

Potrzebujacym &&& jestem myslami i sercem!!! :o*
Dzis wstalam po 3,ale moje przespalam i poprzednia noc tez cala.Leo wlaczyla sie maruda juz 2 noc i 1dzien.Wina wzrostu fizyczno-psycho-ruchowego.Wyciagnal mi sie w krotkim czasie o kolejne rozmiar,od przedwczoraj zaczal stawac na kolankach,przez co staje i przy scianie co konczy sie czestym upadkiem,wiec i moim mu zakazywaniem "w niebezpiecznym miejscu",do powoduje lament i lzy.Nie mowiac,ze nie dosc ze je swoje jedzenie,to siedzac z nami przy stole trzeba mu podawac kolejne pokarmy z naszych talerzy,efekt odmowienia i podkowka gwarantowana;-).
Na szczescie poza tymi episodami,to zlote dziecko i nie powinnam sie skarzyc.Idem z V.
Trzymajcie sie cieplutko!Dzis sama z dziecmi w domu jestem,wiec moze jeszcze pozniej wpadne :o*

Witam się absolutnie nie wyspana i połamana. Przechodzimy właśnie lekkie przeziębienie (a właściwie tylko odrobina kataru nam została), do tego ząbkowanie i chyba skok rozwojowy. Dzisiejszej nocy moje dziecię odmówiło spania bez cyca w paszczy. W łóżeczku spała może 3 godziny, 2 razy po godzinie przekimała w wózku a resztę nocy spędziła wisząc na cycu. I nie chodziło o jedzenie tylko o trzymanie cyca w paszczy. Jutro chyba poproszę pediatrę o zwolnienie na kolejny tydzień. Mam nadzieję, że w tym czasie wszystko wróci do normy bo mój kręgosłup może odmówić współpracy.

Tak jak pisałam, po przeziębieniu już prawie śladu nie ma. Kaszel minął, katarek tyle o ile został. Za to jest mega maruda. Dzisiaj w związku z tym planuję wykorzystać dziecięce drzemki na sen, ciekawe tylko czy mi się uda. Zasadniczo w dzień nie sypiam ale może dzisiaj będzie inaczej.

Zdrówka dla chorowitków i kciuki z Aliego.

nie mam weny do pisania .. napisze tylko tyle,że Laura śpi coraz gorzej.. jestem strasznie zmęczona,brakuje mi przez to sił w dzień .Ile razy można wstawać w nocy?
Wczoraj Laura poszła spac po 22:00 i wstała 1 raz o 0:20 i juz nie chciała spać i męczyłam sie z nia do prawie 2 w nocy... pozniej usneła ale co jakies 30 min robiła akcje typu nagle wstawała w lozku i zaczynała sie smiac a ja musiałam wstawać i ją usypiać na nowo .. od 5 to juz nie bylo mowy o spaniu i nic nie pomagalo...tragedia az mi słabo

reklama
Ja nie wiem co dzieciakom ze spaniem sie porobilo chyba to co Karolki kiedys pisala... Tylko kiedy to minie? U mnie koszmar - zasnelam o 4 nad ranem dopiero, obudzil mnie bolacy migdal - u mnie to pewniak - angina... Krzysiu natomiast zachrypniety, pokaslujacy i w nocy mial 38.6... Mama idzie z nim do lekarza... a ja jestem rozdarta bo z bolu ledwo leze a chcialabym z nim byc. A z drugiej strony - jak jeszcze angine podlapie to juz w ogole kicha wiec musze wytrzymac, szybciutko sie wykurowac i miec nadzieje, ze i jemu szybko przejdzie!

Do góry