Mysiochomis
:*
Hej 
Ja szybko pisze z pracy
przed jej rozpoczęciem
podpisałam papierek że nie bede w czasie pracy wchodzic na neta bo mnie wyleją ;P
Ogólnie jest tak... Ja ledwo chodzę bo jeszcze nie moge się przestawić na wcześniejsze wstawanie. Za jakis czas to minie
teraz po 20 idę spać bo nie ogarniam. W pracy jest fajnie. Młody zespół, kontakt z ludziem
no trochę się dzieje. Właśnie zauważyłam że spodnie mam poplamione od Gabrycha 
Gabrych przez ten tydzien rano jeździ ze mną do miasta, na przystanku odbiera go moja mama. Od przyszłego tygodnia mamy nianię na 4 h od rana więc młody i dłużej pośpi i nie bedzie zwalany z łóźka po 5.00 żeby na busa zdążyć.
Gabrych jakoś mało przeżywa rozstania ze mną... ogólnie to szału nie ma. W sumie to dobrze bo nie męczy się on z tym jakoś. traumy z dziecinsta się nie nabawi
Dobra ja lecę po wodę na kawę i Zabieram się do roboty
BUUUUUZIOOOOOLEEEEE dla Wszystkich :*******
Ja szybko pisze z pracy
Ogólnie jest tak... Ja ledwo chodzę bo jeszcze nie moge się przestawić na wcześniejsze wstawanie. Za jakis czas to minie
Gabrych przez ten tydzien rano jeździ ze mną do miasta, na przystanku odbiera go moja mama. Od przyszłego tygodnia mamy nianię na 4 h od rana więc młody i dłużej pośpi i nie bedzie zwalany z łóźka po 5.00 żeby na busa zdążyć.
Gabrych jakoś mało przeżywa rozstania ze mną... ogólnie to szału nie ma. W sumie to dobrze bo nie męczy się on z tym jakoś. traumy z dziecinsta się nie nabawi
Dobra ja lecę po wodę na kawę i Zabieram się do roboty
BUUUUUZIOOOOOLEEEEE dla Wszystkich :*******
kaszel już prawie zniknął za to katar do brody - dosłownie.. już się spinam, bo do tej pory każdy katar kończył się zapaleniem ucha - gonię i odciągam, jak Nutka widzi aspirator to zaczyna krzyczeć.. na szczęście jak jej wycieram nos to się złości i wszystko wydmu****e
i tak się stało, że się w końcu obudził - zwarty i gotowy
ale to fakt, udało nam się z tym żłobkiem :-)
)
o 15 ide na kanałowe -boje się jak zwykle ale wole to niż ten ciągły ból !
Ogólnie nie najgorzej.Oliwciu ,Amelko i inne maluszki zdróweńka