reklama

Maj 2012

Witajcie :)
ja jestem mega niewyspana,zaginłą wczoraj smoczek Nataszkowy (miała 2 ale pierwszy zginął już wcześniej),przekopywałam pół domu wczoraj do półudnia i nie znalazłam. Więc poszlismy na żywioł-pierwsza nocka bez smoczka,spała ze mną,budziła się z płaczem co chwilę,lekko nie było no ale pierwsze koty za płoty.

Apropo wątku ksiazkowego to jestem jak najbardziej za :) ale moja propozycja jest taka aby nie tylko o ksiazkach tam pisac ale tez polecac jakieś fajne filmy np. Widzę,ze jest kilka chętnych na ten wątek więc pozwole sobie takowy założyć -ja tam na bank będe czestym bywalcem:)

A apropo uczucia kaca i niedosytu po skończonej książce to ja też tak często mam. w temacie : książki.jpg

reklama
Witam.
Witam nową mamusie.
Ja tylko na chwilkę wpadam bo jedziemy do mojego rodzinnego domku.Nocka super oby nie zapeszyć ale u nas nocki są super tylko od 7 się trochę kręciła ale obudziła się o 8 a zasnęła o 21 fakt zaliczyła mleko o 4 rano więc ja narzekać nie moge.Tylko trochę Hania ma odparzoną pipcie i pupcie bo od 3 dni dużo kupek robi tych kwaśnych wiec na bank następne zęby idą bo nie może być to żadna biegunka bo ładnie je i jest wesoła a te pierwsze dwa zębolki wyszły już ponad dwa miesiące temu.

Zaneta to nie żarty ja nie chcę MEGA @ ,a z taka będę musiała się zmierzyć:eek:Już minie boli brzuch:tak:.Gąsienica -córuś wypełzła do kuchni gdzie poszukiwała psiej miski z wodą niestety nie znalazła pełznie obecnie w moim kierunku pojękując z rozpaczy nie wiem czy z powodu nie znalezienia miski czy innego:no: za to rozwaliła psie chrupki:eek:No nic rusze dopsko i po nią pójdę bo buntowniczo porykuje:tak:

natalka - co ten seks robi z kobietami? :-D

azula - no ja wierzę, pierwsza moja @ była gorsza niż połóg, a kolejne? cholernie nieregularne i jeszcze bardziej bolesne, przy tej, która się kończy (taaa, uprawiałam seks podczas, polecam spróbować - odczuwalność zwiększa się trzykrotnie, oczywiście w pierwszych 4 dniach nie ma mowy) umierałam 3 dni, które złożyły się akurat na wrzeszczące noce Hani, bół karku, odwilż, a co za tym idzie ból kolan. kobiety nie mają łatwo, ale po tych 11 latach miesiączkowania zdążyłam się przyzwyczaić, że ze 4dni w miesiącu jestem wrakiem człowieka skupionym na jęczeniu, skomleniu i leżeniu zwinięta w kłębek.
jeszcze @ nie masz, więc może nie będzie źle?

Dziękuję za ciepłe powitanie :-DFajnie się czyta o innych pełzających małych lumpach :-D u nas z zębiskami od samego początku totalny luzik... W sumie 5-15minut histeryczny płacz, sprawdzanie paszczy i oho - mamy zęba. Stan uzębienia Lenki to na tę chwilę 8, 4 góra, 4 dół. Czyli na razie raczej stop z zębami, bo kolejne powinny być czwórki jakoś około roczku :-D btw... już luty... Niedługo nasze maluszki będą obchodziły roczki :-D a pomyśleć, że 9.02 w zeszłym roku miałam usg połówkowe i dowiedzieliśmy się na 100% że będzie dziewczynka... Ależ ten czas leci :tak:

zanetaa no dokładnie :-) jak widać seks działa cuda :P

Ja teraz po ciaży jak mam @ to już bez bólowo, za to przed ciąża sie nacierpiałam :wściekła/y:
pierwsze 3 cykle miałam jak w zegarku po ok 28 dni ...ale już wróciły te sprzed ciązy ponad 30 dniowe :dry: ale póki co najważniejsze że nie boli :-)

"...u nas z zębiskami od samego początku totalny luzik... W sumie 5-15minut histeryczny płacz, sprawdzanie paszczy i oho - mamy zęba...."

zazdraszczam Asiu ....u nas mega marud i wrzaskun .....

Ostatnia edycja:
Witajcie:-)
mały z teściową na spacerku a ja gotuję mu spagetti mam nadzieję że mu posmakuje:tak:

Witam nową mamusię i córeczkę:-)
zanetaa Ty świntuszko :-p:-p
pieszczoszka bezbolesnego kanałowego;-)
mysio a Ty widzę lubisz ryzyko neta nie możesz a jednak po cichaczu wpadasz:-p fajnie że w pracy ok:tak:

a co do @ to ja nie narzekam bo i przed ciążą miałam luz zawsze co 28dni po 5 dni bez jakiś mega bóli i obfitości i po ciąży mam tak samo:tak:

ja pączka jeszcze dziś nie jadłam ale teściowa coś napomniała że z małym jakieś zakupi:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Asiu witaj :)

Kattul - napisz mi maila na priv ti wysle.Ci Greya :)

Nie doczytam teraz - lece gonic dziecko po przedpokoju.....

edit: śpi :D Martusia - u mnie też spaghetti na obiad dzisiaj dla wszystkich, więc i Krzyś się załapał :))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry