reklama

Maj 2012

reklama
hej !
Ja dziś wybrałam się do rodzinnego domu i już odwiedziłam jedną koleżankę , fajnie się rozmawiało , teraz mały śpi i jak wstanie to już mama wróci z pracy to się nim zajmie troszkę więc dziś mam troszkę odpoczynku
Anik dziękuję za propozycje wysłania Graya ale już mi niuska wcześniej wysłała
Asia witaj :-D

Dziewczyny, czy któraś ogląda rozmowy toku?? Nie wierzę normalnie, że tacy faceci istnieją:szok: A kobiety mogą wyjść za kogoś takiego :shocked2: Sorry, ale musiałam się wygadać ;-):-)
:-)
Cześć Asiu :-)a jak ma na imię Twoja córeczka?

Ostatnia edycja:
Pieszczoszka - mina Laury - niesamowita! słodycz polana lukrem:D i nie wiem jak Wam dziewczyny, ale mi się wydaje, że jednak coś się Lali kluje z dziąsełek:P
na drugim słodziutka z tą spineczką:) taka kokietka:)

suzi - strasznie mi się podoba ALi z pampersem na głowie:D sam go sobie założył? Nutela też sobie wszelaki ścierki, chusteczki, szmatki zakłada na głowę, ale tak jakby się myła:D
na zdjęciach ze szpitala wygląda na dzielnego i silnego mężczyznę, ale to już wiemy:)

Flaurka - nie wcięło Ci czegoś w poście :Rofl2:?

zdrzemnęłam się:D sny - full erotyk:szok: obudziła mnie Nutela, chłopaki śpią po pysznym obiadku i porcji pączusiów (Bartkowi oczywiście musiał tata wygryźć dżem:P i tak podziubał i oddał, co za dziecko...

Cześć dziewczyny
Ja mam dzisiaj strasznie słaby dzień. Może to dlatego że nie śpie już piąta dobę. Każdy dzień wygląda prawie tak samo rozmawiam tylko na 4 tematy, z czego żaden mnie nie dotyczy. Czuję się troche jak niewolnik, jak dziecko nic odemnie nie chce to przyłazi mąż i mi dupsko truje. Nawet w nocy nie mam czasu dla siebie. Mieszkam z tesciami nawet sobie herbaty nie mogę zrobić na spokojnie bo mi teściowa już jęczy o tym żebym coś zjadła (tak ta kobieta co mnie widzi to gada o jedzeniu) przez dwa lata byłam świecie przekonana że pralka teściowej jest zepsuta, już miałam kupować nowa a tu się okazało że ona nie odwirowuje prania bo łożyska oszczędza...Teściu przygłuchy drze morde i mi dziecko budzi na proścby nie reaguje bo problemu nie widzi. Jak dzisiaj chciałam na spokojnie z mężem pogadać tak poprostu powiedzieć że mi jest źle to usłyszałam "weź nie przesadzaj". No pożaliłam się trochę

Ja po kanałowym.... JESTEM W SZOKU NIE BOLAŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok: nic nie czułam!!! prawie spałam na fotelu :-):-D Martusia chyba szczerze życzyłaś mi tego bezbolesnego kanałowego :-D

Ja po dentyście skoczyłam do 5-10-15 bo miała być wyprz. ale rozmiary 86 juz wykupione :( załapałam sie jedynie na tuniczke dla Laury za 9.99:-D

aksmobulka kupiłam te naleśniki z hippa co polecałaś :-D Jutro dam Lalci spróbować ;-)

suzi ale Aluś się zmienił :) śliczny chłopczyk !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry